Jak pozvednout akci

Je několik tajných přání, které mají pořadatelé různých akcí. Určitě mezi ně patří návštěvnost, aby se akce podařila a diváci či účastníci byli naprosto spokojeni, což by mohlo zajistit i další jinou povedenou akci. A pokud se bude jednat o venkovní představení, tak aby počasí přálo. Tak je pravdou, že počasí se moc poručit nedá, ale zase sestavit program tak, aby byl o něco bohatší a zajímavější, to zase nebude takový problém, zvláště pokud by se objednala drone show. Nebeský zážitek V podstatě každý festival, sportovní zápasy nebo jiné akce se mohou doplnit drone show, která je sestavena na míru objednavatele. Výhodou je, že je určená pro široké publikum, které bude sledovat nebeské představení jedním dechem. Nicméně i v tomto případě se vyplatí počítat s delší dobou přípravy, podle toho, jak moc náročné bude vystoupení a kolik bude třeba synchronizovat dronů. I v tomto případě platí pravidlo, že čím bude více času na přípravu, tím bude akce povedenější a propracovanější vystoupení. Pokud budete mít zájem o světelnou dronovou show, poté počítejte s přípravou zhruba 3 měsíce dopředu. Článek Jak pozvednout akci se nejdříve objevil na Slevo svatba.

projít na článek

SporTKiáda 2024 – sportovní setkání terapeutických komunit

Na akci olympiáda komunit jsme vyrazili dvěma auty dopoledne. Trochu jsme zabloudili vPraze, ale nakonec jsme se dostavili do TK Karlov. Popříjezdu jsme byli udiveni, jak je komunita odříznutá od okolního světa. Uprostřed lesů aluk stál malý zámeček atam

projít na článek

Pruty, vlasce, navijáky

Pat te i vy mezi v niv ryb e, kte se ka frac34;dou sobotu usad u nejbli frac34; ho rybn ka a lov ryby cel frac12; den? Pokud i vy m te r di ryba en jako takov a pat to mezi v obl ben frac12; kon ek, tak rozhodn nev he

projít na článek

Mimořádná akce

Již tento víkend 31.3. 2.4.2023 jsme si pro Vás připravili mimořádnou akci!!! Olma Olomoucké máslo 82% 250 g za 29,90 Kč!!!!!

projít na článek

Velký fotoatlas hub z jižních Čech v akci

V průběhu července a srpna 2014 můžete zakoupit Velký fotoatlas za zvýhodněnou cenu…

projít na článek

SPECIÁLNÍ AKCE OD 9.9. 2022

Pro naše věrné zákazníky jsme si připravili speciální akci v nelehké době, která ,bohužel, dolehá na všechny. Akce platí od 9.9. !!!

projít na článek