Jak překvapit kolegy nočními e-maily

Jsou momenty kdy i včera bylo pozdě. Jindy se zase odložení e-mailu může hodit. Možná potřebujete zaslat větší množství upozornění na blížící se událost a potřebujete publikum informovat postupně. Jindy máte už předem připravené faktury, ale odeslat je potřebujete až za delší dobu. A představte si, jak se na vás bude váš tým dívat, když odešlete výsledky své práce ve dvě ráno!   Microsoft Outlook nabízí pohodlnou funkci, díky níž můžete odesílání vašich e-mailů odložit na vybraný čas. Vše začíná jako obvykle sestavte svůj e-mail. Pro ty, kdo raději psaný návod Možnosti > Odložit doručení Zaškrtněte Nedoručovat před a zvolte si datum a čas, kdy se má e-mail odeslat. Klikněte na Zavřít. Nyní klikněte na Odeslat. E-mail zůstane v poště k odeslání až do požadovaného času. Důležité: Nezavírejte MS Outlook – jinak se zpráva odešle teprve v momentě, kdy ho zase otevřete. (Doporučujeme také napřed odložené e-maily otestovat a ujistit se, že funkce s vaším e-mailovým serverem funguje.) eWay-CRM řeší tento problém a nabízí celou řadu pokročilých funkcí. Například pokud potřebujete zaslat odložené hromadné e-maily, můžete využít modul Marketing v eWay-CRM, kde si rozesílku naplánujete. E-mail (například newsletter) si vytvoříte předem a nastavíte si rozeslání ve specifické datum a čas. Outlook můžete bez obav zavřít e-maily se v určeném čase odešlou. Pokročilé tipy najdete v naší Knowledge Base. Buďte efektivní! S eWay-CRM. The post Jak překvapit kolegy nočními e-maily appeared first on eWay-CRM.

projít na článek

Jak v eWay-CRM uchovat dokumenty a e-maily přístupné i offline

VĚDĚLI JSTE že můžete dokumenty a e-maily v eWay-CRM uchovávat offline? Dostanete se k nim pak i bez internetu. Stačí: Přejít do seznamu dokumentů (nebo e-mailů). Vybrat položky, které chcete uchovat offline. Kliknout na vybrané položky pravým tlačítkem

projít na článek

Podvodné e-maily a jejich základní znaky

Článek Podvodné e-maily a jejich základní znaky se nejdříve objevil na forensee.

projít na článek

Jak zabránit odeslaným mailům aby neskončily ve SPAMu

Rozesílání emailů aby nepadaly do SPAMu Rozesílám maily scriptem z webu, ale často padají do spamu a hromadné pošty. Jak se tomu vyhnout? Můžete mi poradit kde dělám chybu?

projít na článek

Hledáme nové kolegy

Do našeho týmu hledáme vhodného uchazeče na pozici: Pracovník výroby. The post Hledáme nové kolegy appeared first on STILLUS s.r.o. reklamní agentura.

projít na článek

Proč padají vaše maily do spamu (SPF DKIM)

Google (ale i další poskytovatelé) postupně zpřísňují pravidla ohledně kontroly, zda-li je mail spam či nikoliv. Dvě technologie, které velmi pomohou zlepšit doručitelnost vašich mailů jsou SPF a DKIM. A bohužel u mnoha firem vidím, že SPF a DKIM nemají n

projít na článek