Jak připravit rump steak

Připravit dokonalý rump steak nemusí být věda. V tomto článku vám ukážeme osvědčené metody, jak připravit rump steak snadno a rychle.

projít na článek

Jak přiravit RIB-EYE steak alis vysoký roštěnec

Připravit si doma dokonalý rib-eye steak není nic složitého. V tomto jednoduchém návodu vám představíme osvědčené postupy, jak připravit vyzrálý hovězí vysoký roštěnec, abyste vždy měli nádherně šťavnaté a chutné masko.

projít na článek

Jak udělat steak z hovězí svíčkové

Připravit si doma skvělý steak z hovězí svíčkové alias tenderloin není nic složitého. V tomto jednoduchém návodu vám představíme osvědčené postupy, jak připravit vyzrálý hovězí svíčkovou, abyste vždy dosáhli chutného výsledku.

projít na článek

Nejjednodušší recept na vynikající kuřecí steak

Jak připravit kuřecí steak, aby byl šťavnatý? Jak mít kuřecí steak na stole během pár... Příspěvek Nejjednodušší recept na vynikající kuřecí steak pochází z Videorecepty

projít na článek

Květákový steak pečený v jednoduché marinádě

Není nic lepšího než dobře připravený steak. Co si budem. A co takový bezmasý, květákový steak pečený v jednoduché marinádě? Znáte? Pokud jste se nespokojeně zavrtěli, že to nebude dobré a proč se takto obtěžovat, měli byste vědět, jaká je to neskutečná d

projít na článek

Jak udělat steak z tuňáka

Připravte si tuňákový steak pěkně doma. V tomto receptu vám povíme pár rad, kterými byste se měli řídit, abyste dosáhli skvělého výsledku.

projít na článek