Jak připravit tisková data?

Chcete si objednat letáky, samolepky či vizitky a připravujete si data sami? Stává se vám, že vám data z tiskárny vrátí, protože jsou připravena ve špatném formátu, písmo není vykřivkované nebo nemají spadávku? Po přečtení našeho článku se tato situace už nikdy nebude opakovat. Vysvětlíme si totiž základní grafické pojmy, určíme si nejlepší formát pro [] Článek Jak připravit tisková data? se nejdříve objevil na Studio DOMINO Beroun.

projít na článek

Tisková zpráva ČOV Rokytnice

https://www.vhsturnov.cz/wp-content/uploads/2022/06/tiskova-zprava-rok-cov.doc The post Tisková zpráva ČOV Rokytnice appeared first on VHS Turnov,.

projít na článek

Tisková zpráva ČOV Turnov

https://www.vhsturnov.cz/wp-content/uploads/2022/09/tiskova-zprava-cov-turnov.pdf The post Tisková zpráva ČOV Turnov appeared first on VHS Turnov,.

projít na článek

Tiskneme (se) rádi

Tiskneme (se) rádi Už jste vyzkoušeli nejlevnější tisk v ČR? Do středy do 12.00 hodin vytvoříte objednávku, ve které pošlete tisková data (PDF). Ve čtvrtek hotové tisky zabalíme a expedujeme. V pátek můžete očekávat doručení objednaných tiskovin zaslaných

projít na článek

Tisková zpráva cena vodného a stočného 2023

Kliknutím na tento odkaz získáte Tiskovou zprávu o ceně vodného a stočného na rok 2023. The post Tisková zpráva cena vodného a stočného 2023 appeared first on VHS Turnov,.

projít na článek

Tisková zpráva o ceně vodného a stočného na rok 2024.

Kliknutím na tento odkaz otevřete tiskovou zprávu o ceně vodného a stočného pro rok 2024. The post Tisková zpráva o ceně vodného a stočného na rok 2024. appeared first on VHS Turnov,.

projít na článek