Jak se připravit na letošní vánoční sezónu?

Tento článek věnuji všem e-shopařům, kteří jsou před nastávající vánoční sezónou poněkud nervózní. A není se čemu divit. Největším problémem jsou letos nižší tržby a také fakt, že se nijak zvlášť nerozjela jarní sezóna, takže sklady e-shopů jsou slušně přeplněné.

projít na článek

Nezapomeňte, vánoční sezóna se blíží

Nebojte se, i letos jsem pro vás nachystal pár marketingových tipů pro letošní vánoční sezónu. Podobných článků jsem už pár napsal, a proto se na ně klidně podívejte a nechte se inspirovat.

projít na článek

Jak dopadla letošní vánoční sezóna?

Vánoční sezóna je za námi a přišel čas ji zhodnotit. Byla poněkud jiná, protože ji samozřejmě ovlivnila celosvětová pandemie koronaviru. Jaký měla tato situace dopad a jak toto období hodnotím? 

projít na článek

Příprava na vánoční sezónu v plném proudu!

Zdravíme všechny milovníky útulného domova a krásného interiéru! Ještě se s námi léto ani nerozloučilo a u nás už je příprava na vánoční sezónu v plném proudu. Jak náš e-shop tým, tak i švadleny už s plným nasazením pracují a připravují se na vánoční svát

projít na článek

Vánoční trendy roku 2022. Jakou výzdobu zvolíte vy?

K období adventu neodmyslitelně patří radostná atmosféra příprav na vánoční svátky. S tím jde ruku v ruce výzdoba v podobě vánočních dekorací, ozdob či betlémů, ale i hřejivé světlo svíček a vánoční vůně. V jakém duchu se nese design letošních Vánoc? Přin

projít na článek

Kolik vložit do kampaní během Vánoc?

Letošní vánoční článek věnuji zamyšlení nad rozpočty kampaní během svátečního období. Metod je hned několik, tak se na toto téma pojďme podívat.

projít na článek