Jak ses sem dostal?

Motorkář se dostane do pekla a najednou se potká s Hitlerem. Hitler se ptá: Jak ses sem dostal mladej? Motorkář: Stejně jako ty! Mooooc plynu! The post Jak ses sem dostal? first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Jupí dostal jsem čtečku e-knih Amazon Kindle nebo PocketBook a co teď?

Dostali jste novou čtečku e-knih? Zde najdete několik rad, které vám ulehčí začátky. The post Jupí dostal jsem čtečku e-knih Amazon Kindle nebo PocketBook a co teď? first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

Druhy stolice a jejich příčiny

Dobře fungující metabolismus je pro naše zdraví nezbytný. Někdo dostal do vínku bezvadné trávení, jiný si musí pečlivě hlídat složení jídelníčku, protože některé potraviny mu nedělají dobře, nadýmají, tlačí v žaludku.

projít na článek

Pandinus cavimanus

Český název tohoto živočicha zní veleštír promáčkoklepetý, toto pojmenování dostal podle toho, že samci mají typicky promáčklá klepeta. Jinak se značně podobá veleštíru královskému, dospělí jedinci jsou víc hnědí až červenohnědí a zvláště klepeta mají čer

projít na článek

Recenze Aerium DH12W HEPA Wi-Fi

Po prázdninách se ke mě dostal tento přístroj, který umí pomoct s čištěním vzduchu a zároveň dokáže dostat z místnosti přebytečnou vlhkost. Má poměrně zajímavé parametry a cenu. Zajímá vás zda se jedná o dobrou koupi? Parametry Proč chtít odvlhčovač s čis

projít na článek

Peugeot 3008: nejvíce vyráběný vůz ve Francii

Peugeot 3008 se počtem vyrobených kusů v roce 2018 dostal na první pozici v rámci vozů vyráběných ve Francii.

projít na článek