Jak si udělat vlastní síťový kabel na konektor RJ-45.

I když je v obchodech k dostání celá řada různě dlouhých, předem nakrimpovaných kroucených dvojlinek, může se stát, že si nevyberete a budete nuceni si jeden takový kabel nakrimpovat samy. Existují dva standardy, podle kterých se dle barev řadí jednotlivé žíly. První standard je celým názvem TIA/EIA 568A (T568A) a druhý TIA/EIA 568B (T568B). V České [] The post Jak si udělat vlastní síťový kabel na konektor RJ-45. first appeared on Nápovědy.

projít na článek

Průmyslové konektory RJ45

Do nabídky jsme přidali průmyslový konektor RJ45 kategorie 5e a 6 Více informací

projít na článek

Jak vybrat nejlepší HDMI kabel a k čemu vlastně slouží? (test a recenze)

Skoro každý, kdo až do dneška nežil na Měsíci, už pravděpodobně někdy slyšel zkratku HDMI. Značná část lidí pak má jistě aspoň mlhavou představu, co se pod touto zkratkou skrývá a že se jedná o jakýsi kabel – a část populace už HDMI kabely běžně používá.

projít na článek

Převod CSV na vlastní HTML/XML on-line

Potřebovali jste někdy udělat zCSV tabulky (třeba exportované zExcelu) tabulku vHTML nebo dokonce vytvořit HTML se zcela vlastní strukturou (např. odrážkový seznam atp.)? Ano? Pak se vám bude hodit jednoduché on-line řešení pro převod CSV na HTML (či XML,

projít na článek

USB Type-C, jak poznat kvalitní příslušenství?

S příchodem nových telefonů se k nám pomalu, a doufám že jistě, dostává nový typ konektoru. Je to USB Type-C, který je popsán ve specifikaci USB 3.1 z roku 2013. Tato specifikace je velkým přínosem a nepřináší jen tento oboustranný konektor. Je především

projít na článek

Vestax IMX-1 (JET)

Kvalitní in-ear sluchátka s celokovovou konstrukcí uzavřených mušlí, doladěním barvy zvuku pomocí změny kompreního poměru. Náušníky typu intraaural, silikonové špunty ve čtyřech různých velikostech a článkový kroucený kabel s konektorem Jack 3,6.

projít na článek