JAK SI ZHODNOTIT ROK 2022 + ŠABLONA PRO HODNOCENÍ Témata, otázky, zamyšlení, revize cílů

Zhodnotit si minulý rok je extrémně důležité. Umožní vám to popřemýšlet nad minulým rokem a připravit se na ten další. Z chyb se poučit, ostatní si promyslet a chovat se tak dále Šablona pro zhodnocení roku- https://docs.google.com/document/d/1esma2rVgBWIbpIm0SBVjyxy31MSr-XkVuvOAdW98YGA/edit?usp=sharing Odebírej můj Youtube kanál! Obsah: 0:00 Jak si zhodnotit předchozí rok0:24 Hodnocení roku u úspěšných lidí1:49 Kdy dělat zhodnocení roku3:22 Co je obsahem šablony pro zhodnocení roku4:07 Úspěchy a osobní růst5:20 Překážky6:57 Finance8:45 Lidé a vztahy s lidmi9:40 Zdraví11:40 Lekce a vzdělávání12:21 Moje historická hodnocení roku Bonusy zdarma: Mintos (P2P půjčky) 1 % k investicím Bondster (P2P/B půjčky) 1 % k investicím EstateGuru (P2P/B hypotéky) 0.5 % k investicím Interactive Brokers(Broker pro investice do akcií) Až $ 1000 v akciích IBKR zdarma Portu.cz (automatizované Investice do akcií a dluhopisů) 3 měsíce zdarma Revolut Platební karta zdarma Curve 5 Liber k registraci Další bonusy Hledáte způsob jak mě podpořit? Můžete sdílet moje videa a celkově myšlenku toho, že vše je možné Kdo jsem? https://www.pazderaboris.cz/o-mne/ Co dělám a nabízím? https://www.pazderaboris.cz/co-delam-a-nabizim/ Jaké vybavení používám? https://www.pazderaboris.cz/co-pouzivam/ Kde mě sledovat? TWITCH: https://www.twitch.com/PazderaBoris/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/PazderaBoris/ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/PazderaBoris/ TWITTER: https://twitter.com/PazderaBoris LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/PazderaBoris/ Kontakt: [email protected] The post JAK SI ZHODNOTIT ROK 2022 + ŠABLONA PRO HODNOCENÍ | Témata, otázky, zamyšlení, revize cílů appeared first on Boris Pazdera.

projít na článek

Revize knihovního fondu

V období 31.7.-25.8.2023 bude knihovna z důvodu zákonné revize knihovního fondu uzavřena. Přijďte si půjčit knížky do zásoby!

projít na článek

Šablona Dyslipidemie novinka v Planeat

Šablona Dyslipidemie novinka v Planeat Tuto šablonu je vhodné použít u pacientů s diagnózou Dyslipidémie v rámci ko

projít na článek

Revize tlakových nádob

Revize tlakových nádob Provádíme kontroly a tlakové zkoušky tlakových nádob Výchozí revize Výchozí revize se provádí před uvedením nádoby do provozu. O výsledku musí být sepsána revizní zpráva, která je přílohou pasportu tlakové nádoby. Provozní

projít na článek

COVID: Paxlovid

Souhrn údajů o přípravku (CZ) Veřejná zpráva o hodnocení (EN) Zdroj: EMA, Evropská léková agentura, online 17.10.2022

projít na článek