Jak skládat oblečení pro miminka podle Marie Kondo. Metoda KonMari

Japonka Marie Kondo propaguje úžasný způsob skládání oblečení pro miminka. Tedy nejen pro miminka, ale pro malé dětské kusy se mi tahle metoda KonMari hodně osvědčila. Metoda KonMari se velmi hodí pro skládání malých kusů dětského oblečení Škoda, že jsem o Mariině technice slyšela až od druhého miminka. Třeba to vy stihnete dřív :-). 0:12... The post Jak skládat oblečení pro miminka podle Marie Kondo. Metoda KonMari appeared first on Žijeme minimalismem.

projít na článek

Hnízdečka pro miminka

Hnízdečko pro miminka je téměř nezbytnou součástí dětské výbavičky The post Hnízdečka pro miminka appeared first on Hnízdečka pro miminka a designové polštáře.

projít na článek

Co bych dala do TS4?

Jak všichni nebo skoro všichni víme, v TS3 jsou miminka obalená v takovém spacáku a to se mi nelíbí. Já osobně bych tam dala oblečení jako v TS2 připadá mi to lepší! Potom bych do 4 dala školku a jesle místo chůvy . Potom miminka v TS3 se nedají kojit to

projít na článek

Růžové hnízdečko pro miminka

Maminky ví, co je pro jejich miminka nejlepší The post Růžové hnízdečko pro miminka appeared first on Hnízdečka pro miminka a designové polštáře.

projít na článek

Hnízdečko pro miminka

Na konci hnízdečka jsou brzdy, které Vám umožní stáhnutím mantinel zafixovat The post Hnízdečko pro miminka appeared first on Hnízdečka pro miminka a designové polštáře.

projít na článek

Jak složit tričko. 4 způsoby skládání triček s jejich plusy a mínusy

Jak nejlépe a nejsnáze složit tričko? No, to záleží, co vám vyhovuje. To je odpověď, která vám nejspíš nestačí. Chápu. Jak složit tričko do police, boxu nebo kufru Natočila jsem pro vás video, kde ukazuji 4 základní způsoby skládání triček nebo dalších sv

projít na článek