Jak snížit GGT

Testy na gama-glutamyltransferázu (GGT) jsou důležité v diagnostice onemocnění jater/žlučových cest a užitečné při identifikaci zneužívání alkoholu. Čtěte dále a dozvíte se více o funkci GGT, jeho zdravotních účincích a způsobech, jak snížit hladiny GGT.

projít na článek

Konduktivita vody v průmyslu: O čem vypovídá a jak ji snížit

V tomto díle podcastu O vodě uslyšíte o tom co je to konduktivita vody, proč je měření konduktivity rychlý a efektivní nástroj sledování účinnosti procesu odstraňování rozpuštěných látek a snižování mineralizace vody a samozřejmě jak konduktivitu vody sní

projít na článek

Jak může akupunktura léčit můj mozek?

Pochopení akupunktury a jejího přínosu pro zdraví mozku je zásadní pro prevenci odumírání mozkových buněk. Akupunktura může snížit bolest, vyrovnat neurotransmitery, ukončit depresi, poruchy nálady a snížit zánět. Současný výzkum ukazuje, že akupunktura..

projít na článek

Využijte možnosti, snížit si daňový základ

Rádi vám vystavíme potvrzení o poskytnutém finančním daru. Díky potvrzení o finančním daru za uplynulý rok si můžete darovanou částku odečíst od základu daně. Potvrzení přiložíte k daňovému přiznání, které se odevzdává v prvním kvartále nového kalendářníh

projít na článek

4 kroky k zelenějšímu e-shopu

Snižte počet vratek a doručujte víc do pick-upů, to jsou 2 ze 4 našich tipů, jak okamžitě snížit dopad e-shopu na životní prostředí.

projít na článek

Nepřevzetí zásilky na dobírku? Pár rad, jak tomu předejít

Další nevyzvednutá zásilka na dobírku? Sepsali jsme pro vás pár rad, jak efektivně snížit množství nepřevzatých zásilek, aniž byste museli složitě řešit vymáhání.

projít na článek