Jak souvisí aplikovaná teorie drah (palpace) s Kongresem Rothenburgu 2017?

Jako každoročně, i letos se konal v německém Rothenburgu ob der Tauber kongres tradiční čínské medicíny, tentokrát již 48. ročník. Základním tématem byl Shen a psychické poruchy. Z České republiky jej navštívilo zhruba sedm účastníků, mezi kterými jsem byl i já. Účastnil jsem se již počtvrté a stále bylo koho zajímavého potkávat.

projít na článek

Význam palpačních změn na akupunkturních drahách

Palpace akupunkturních drah slouží v čínské medicíně jako objektivní prostředek pro ověření symptomatické klinické diagnózy. Interpretace vypalpovaných dráhových změn je založena na integraci klasické teorie akupunkturních drah a symptomatické analýzy. Po

projít na článek

Palpace drah na praktické ukázce

Jeden z účastníků semináře Aplikované teorie drah s Nyssou Tang si stěžoval na pocit silného stažení a napětí v oblasti čelistí a žvýkacích svalů na podkladě dlouhodobého emocionálního vypětí. Jak jsme díky palpaci lokalizovali problém a pomocí stimulace

projít na článek

Zveme vás na 48. kongres Tradiční čínské medicíny v Rothenburgu – 23. – 27. 5. 2017

Přátelé čínské medicíny, pokud máte zájem se zúčastnit světoznámého kongresu TČM v Rothenburgu, – nejlépe obsazovaného a nejzajímavějšího kongresu čínské medicíny na světě, pojeďte s námi!

projít na článek

50. kongres tradiční čínské medicíny v Rothenburgu

28. května – 1. června 2019. Pojďte s námi do Rothenburgu – nejlépe obsazovaného a nejzajímavějšího kongresu čínské medicíny na světě.

projít na článek

Pozvánka na 51. Kongres TČM v Rothenburgu

Mezi 19. a 23. květnem se koná 51. kongres tradiční čínské medicíny v Rothenburgu nad Taube. Přijměte od nás pozvání na nejlépe obsazovaný kongres TČM na světě a do malebného městečka. Oboje totiž stojí za to vidět!

projít na článek