Jak to vidí Martin Prokop - 3. a 4. etapa

Podívejte se na video z 3. a 4. dakarské etapy z pohledu Martina Prokopa.

projít na článek

Martin Prokop po maratonské etapě Dakaru drží sedmé místo!

V neděli pokračovala na Dakaru maratonská etapa, tedy dva závodní dny s přenocováním mimo týmové a servisní zázemí. Martin Prokop s Janem Tománkem v kokpitu jejich Fordu Raptor F-150 zdárně zdolali úskalí nejdelší etapy letošního Dakaru a tak i nadále

projít na článek

Martin Prokop sedmý na Abu Dhabi Desert Challenge 2019

závodě Abu Dhabi Desert Challenge, po dramatickém průběhu Martin Prokop s Viktorem Chytkou obsadili sedmé místo! Poslechněte si, co k tomu říká přímo Martin Prokop.

projít na článek

Martin Prokop po 4. etapě stoupá pořadím

Dlouhá a rychlá tranzitní etapa o celkové délce přes 800 kilometrů, z nichž 337 bylo měřených. To bylo čtvrté dějství saudsko-arabského Dakaru 2021. Martin Prokop s Viktorem Chytkou v barvách Benzina Orlen Teamu předvedli konzistentní výkon bez problémů

projít na článek

Martin Prokop na skvělém pátém místě v Qatar XC Rally 2018

Martin Prokop s navigátorem Davidem Pabiškou dokončil Qatar Cross Country Rally 2018, čtvrtého závodu MS v crosscountry rally na výborném pátém místě celkové klasifikace. Průběh soutěže nejlépe ukáže sám pilot Martin Prokop ve videu a fotoreportáži.

projít na článek

Martin Prokop v Polsku čtvrtý.

Martin Prokop s Janem Tománkem dokončili Baja Poland na čtvrtém místě celkové klasifikace a v průběžném pořadí šampionátu jim patří aktuálně třetí příčka.

projít na článek