Jak to všechno začalo?

Do Stébla mě přivedla každoroční povinná praxe, která je součástí tříletého studia  arteterapie na  Jihočeské univerzitě. (Areteterapie je léčebný postup využívající výtvarný projev jako hlavní prostředek poznání a ovlivnění lidské psychiky a mezilidských vztahů.)

projít na článek

... jak to vlastně všechno začalo ...

.... bylo nebylo ... za devatero horami a devatero lesy ... ... uprostřed města velikého, jež zřela sama Libuše ... ... se narodila holčička ... sudičky jí do kolíbky vložili lásku k všemu živému ... ... tato sudba se naplnila a už jako malá miloval

projít na článek

2. Na volné noze: Všechno je jinak?

Kdo řekl, že každý den na volné noze bude začínat v kavárně na snídani? Kávička, dortíček, pohodička... Ehm, pojďme si to říct na rovinu. Všechno je úplně jinak. The post 2. Na volné noze: Všechno je jinak? appeared first on Jana Pernicová.

projít na článek

Začalo zaryňování

Ve čtvrtek dne 23.března 2023 jsme do svěřeného revíru Sázava 8 (411 079) nasadili 110 kg tržní štiky. Vysazení provedli pan Antonín Poláček a František Horáček.

projít na článek

Jak vyřešit přednostní pohledávku co nejdříve?

Dostali jste se do situace kdy vám hrozí exekuce a nevíte co vás čeká nebo co všechno vás může postihnout? V jakém pořadí budou například exekuce hrazeny, to všechno je upraveno zákonem a můžete se setkat s pojmy přednostních a nepřednostních pohledávek.

projít na článek

Adventní setkání Osamělých písničkářů v pondělí 6.12.

Neboli vánoční večírek nebo třeba mikulášská, jak je libo. Tradiční besídka s pódiem plným nejrůznějších, v tuto chvíli ne právě osamělých písničkářů. Kdo všechno přijde, se jako obvykle uvidí až na místě. Začínáme už 19:30, abychom to všechno stihli, ve

projít na článek