Jak ušetřit za topení?

Pro mnohé z nás je otázka: Jak ušetřit za topení?, zcela zásadní. Není tajemstvím, že trendem dneška jsou vyšší teploty v pohodlí domova než dříve. Průměrnou požadovanou teplotou běžného Čecha v domácnosti je 22°C. To je o několik stupňů více než bylo zvykem v dobách minulých. Lidé byli ochotni se doma obléci a nepřetápět byt [] The post Jak ušetřit za topení? appeared first on Šetřič vody.

projít na článek

Alza - 7 tipů, jak na nákupu ušetřit i tisíce korun

Alza se právem řadí mezi nejoblíbenější české eshopy. Z oblasti elektra zde nakoupíte snad úplně všechno, máte ale tušení, že na jednotlivých produktech můžete ušetřit i tisíce korun? Stačí využít Alza slevový kupón. Kde ho získáte? Jakými dalšími způsoby

projít na článek

Nový web OLEJOVÉ TOPENÍ

Nový web OLEJOVÉ TOPENÍ Připravili jsme pro vás nový web OLEJOVÉ TOPENÍ, kde můžete přehledně najít odpovědi na vaše

projít na článek

Rozpočty českých domácností: Největší prostor ušetřit je ve výdajích za potraviny

Nejvíce prostoru ušetřit peníze z rodinného rozpočtu je podle Čechů ve výdajích na potraviny. Dále pak za dovolenou, volnočasové aktivity a bydlení. Právě na nákladech souvisejících s bydlením vidí oproti roku 2015 prostor pro úsporu výrazně více lidí. Na

projít na článek

České hory levněji? Poradíme, jak ušetřit na zimní dovolené

Zimní dovolená vás nemusí stát majlant! Kde všude můžete ušetřit, když jedete na hory? Přinášíme vám několik tipů, jak ulehčit peněžence a užít si skvělou zimní dovolenou.

projít na článek

Dr. Max - tipy, jak ušetřit nákupem v online lékárně

Každý máme někdy den, kdy nejsme úplně ve své kůži a potřebujeme sáhnout do lékárničky pro záchranu. Ta nosí jméno Dr. Max. Lékárna Dr. Max skrývá mnoho výhod o kterých možná nevíte! Podívejte se s námi na tipy, jak ušetřit na nákupu v online lékárně Dr.

projít na článek