Jak veverka Barka našla maminku

Vůně ti může hodně připomenout. Když si přičichneš kupečenému koláči, možná si vzpomeneš na nedělní odpoledne ubabičky, která tak ráda pekla. Když si přivoníš ke květinám, možná si vzpomeneš na maminku, která si tak ráda dávala květiny do vázy na okno. Různé vůně znamenají různé vzpomínky. Otom se přesvědčila imalá veverka Barka. Když se veverka... Celý příspěvek Jak veverka Barka našla maminku najdete na webu Pohádkozem - Pohádky pro děti ke čtení online.

projít na článek

Nezapomeňte, blíží se na Den matek! Víte, čím potěšit maminku?

Druhá květnová neděle je tradičně věnována velmi krásnému svátku oslavujícímu mateřství. Je nesporné, že naše drahé maminky si zaslouží uznání za svou lásku a obětavost. Na Den matek chce každý z nás maminku potěšit něčím výjimečným. Vybrat pro ni dárek n

projít na článek

58. Hudební festival Ludwiga van Beethovena: Vilém Veverka a TRIOplus

Vážení návštěvníci, dovolujeme si vás co nejsrdečněji pozvat na komorní koncert oblíbeného, již 58. ročníku Hudebního festivalu Ludwiga van Beethovena, který Severočeská galerie výtvarného umění v Litoměřicích již tradičně hostí v kostele Zvěstování Panny

projít na článek

Štědrý den se blíží! Už víte, jakým vánočním dárkem potěšíte maminku?

Předvánoční shon je v plném proudu a čas na sehnání vánočních dárků se krátí. Při výběru dárků pro členy rodiny se asi nejvíce natrápíme. Chceme jim dát něco jedinečného, co je mile překvapí a potěší. Zvláštní pozornost věnujeme zvláště dárku pro maminku.

projít na článek

Marie Žibrická

Pán života a smrti rozhodl, že se naplnil počet jejich dnů a povolal na věčnost naší drahou sestru v Kristu, maminku, babičku a prababicku Marii Žibrickou. Odešla ve víře ve svého Spasitele ve čtvrtek dne 23. srpna 2007 ve věku 81 let.

projít na článek

Vzorný tankista

Včera jsem našla vzorného tankistu, nevím, jestli je to odznak, vyznamenání......., pomůžete s určením.

projít na článek