Jak vybrat kotel a topit levněji

Vytápět dům je dnes pohodlné moderní automatické nebo plynové kotle se obejdou i bez nás. Abychom ale ve svém domově vytvořili skutečný tepelný komfort a neutráceli zbytečně za vytápění, je třeba věnovat pozornost již samotnému výběru kotle.

projít na článek

Olejovy Kotel - Cena: dohodou

Teplovodní olejový kotel Janek na použitý (vyjetý) olej, teplovodní možnost připojení na ústřední topení. Regulovatelný výkon 15-75kW. Velmi levné teplo. Automaticky start.
 Olejový kotel na použitý – recyklovaný olej. 
V současné době vyrábíme kotel typ

projít na článek

Kotlíková dotace

Pokud dosluhuje Váš starý kotel na tuhá paliva, a zároveň se jedná o starší typ kotle domácí výroby případně kotel  1. nebo 2. emisní třídy, můžete ho v rámci tzv. kotlíkové dotace vyměnit za nový ekologický kotel nebo tepelné čerpadlo. Podmínky získání k

projít na článek

Pořiďte si elektromobil levněji díky dotacím

Od března do 30. září 2025 je možné žádat o dotace na elektromobily v rámci programu ELEKTROMOBILITA. Program podporuje nákup bezemisních... The post Pořiďte si elektromobil levněji díky dotacím appeared first on Comeflexoffice.cz.

projít na článek

Jak vybrat vhodnou dovolenou s dětmi

Cestování s dětmi je vždy nádhernou příležitostí pro rodinnou sounáležitost, vzrušení z nových zážitků a vytvoření nezapomenutelných vzpomínek. Přesto může být plánování rodinné dovolené výzvou. Jak vybrat tu nejvhodnější destinaci, která uspokojí potřeby

projít na článek