Jak vybrat odolný telefon

Pracujete v těžkých podmínkách a vaše telefony mají díky tomu výrazně zkrácenou životnost? Vyrážíte často na cesty a mobil vystavujete extrémním podmínkám? Pak je pro vás odolný nebo chcete-li outdoorový telefon jednoznačně správnou volbou. V následujícím krátkém článku si rozebereme několik parametrů na které byste se měli při jeho výběru zaměřit. Stupeň krytí Je vyjadřován normou IP a vyšší číslo u něj znamená vyšší odolnost proti vniknutí cizích těles. Nejlepší outdoorový telefon v současnosti může dosahovat stupně krytí až IP69. Výkon Ačkoliv výkon pravděpodobně nebude to hlavní, proč odolný telefon pořizujete, rozhodně byste ho při výběru neměli brát na lehkou váhu. Jedná se o parametr, který se promítá do schopnosti plynulého chodu telefonu a jeho možnostem provozu aplikací. Snažte se proto kromě konstrukce vždy zaměřit i na výkonový hardware, kterým vybraný model disponuje. Výdrž baterie Outdoorové telefony se často pyšní skvělou výdrží baterie. Také vy byste měli na tento parametr brát při výběru maximální ohledy. Chcete přeci, aby vám vydržel bez přístupu do elektrické sítě v extrémních podmínkách i několik dní. Rozměry a váha Určitým nešvarem odolných telefonů je obecně nízká míra kompaktnosti. Díky obalům s vysokým stupněm ochrany se zvyšuje hmotnost i rozměry. Vždy si tedy ideálně zkuste mobil osahat a porovnejte jeho hmotnost a velikost s běžně dostupnými variantami.

projít na článek

Telefon k zapůjčení

Po dobu opravy telefonu v našem servisu v Havířově, Vám můžeme na požádání zapůjčit náhradní telefon. Telefon zapůjčujeme v servisu mobilu a tabletu v Havířově.

projít na článek

Možnost vyzvednutí telefonu 24/7

Opravený telefon lze vyzvednout na vrátnici, která funguje nepřetržitě. Podmínkou je domluva předem a zaplacení opravy. K vyzvednutí je nutné mít u sebe opravenku, bez ni nelze vydat telefon.

projít na článek

TOP 5 Chytrý telefon s největší výdrží baterie 2023

Pokud hledáte chytrý telefon s největší výdrží baterie, v tomto článku najdete přehled telefonů, které mají baterie s vysokou kapacitou a nabízejí dlouhou výdrž během celého dne nebo dokonce více dní bez potřeby nabíjení. Chytré telefony se stávají nedíln

projít na článek

Záloha dat

Nabízíme zálohy - kopírování dat z různých telefonů. Zálohu je možné nahrát do Vašeho nového telefonu případně na disk. Cena se liší dle náročnosti. Občas se stává, že zákazník přinese přejetý nebo zcela poškozený telefon. I v těchto případech se občas zá

projít na článek

Huawei G300 / Ascend

Spadl Vám telefon a chcete telefon rychle opravit? Výměnu dotykové plochy na Huawei G300 / Ascend provádíme během jedné hodiny.

projít na článek