Jak vybrat vhodný kancelářský nábytek?

Pokud plánujete modernizovat kancelářské prostory, zaměřte se na výběr vhodného nábytku. Příjemné pracovní prostředí vám zajistí praktické a funkční vybavení, neměli byste zapomínat ani na dostatek úložného prostoru. Spousta lidí se pro konkrétní kancelářský nábytek rozhoduje především podle designu, což je ale obrovská chyba. Pro zajištění maximálního komfortu je důležité, aby byly kancelářské židle a stoly ergonomické. Základem je kancelářský stůl s židlí Středobodem pracovního prostoru je jednoznačně kancelářský stůl, jejž je nezbytné doplnit ještě o vhodnou židli. V první řadě se zajímejte o rozměry, protože někomu vyhovuje menší, jinému zase větší provedení. Pamatujte na to, že u stolu budete trávit většinu směny, takže by měl mít dostatečnou výšku, abyste se u něj nehrbili. Pracovní plocha stolu by se měla pohybovat ve výšce okolo 70 centimetrů. Sehnat se dají i takové stoly, které je možné výškově nastavit, což je nejlepší možné řešení. Co se délky týče, ta by měla být minimálně 150 centimetrů. Ke kancelářskému stolu nesmí chybět židle, u níž je také žádoucí možnost nastavení jednotlivých prvků. Ideální je, když si můžete nastavit výšku sedací plochy, opěrky rukou, ale i úhel opěradla a podobně. Kancelářské skříně s dostatkem úložných prostor V kancelářích se často uchovávají dokumenty a papíry. Pro jejich praktické rozdělení se používají šanony, které si pak můžete dát do skříně. Záleží pouze na vás, jak má být kancelářská skříň vysoká. Stejně tak si můžete vybrat, jestli má mít křídlové, nebo posuvné dveře. Druhá zmíněná varianta je vhodná zejména do kancelářských prostor s nedostatkem místa. Objednejte si nábytek z jednoho obchodu, slaďte ho designově a proměňte své pracovní místo v kancelář, ve které budete rádi trávit čas. Pěkný, ale zároveň i funkční nábytek vám nabízí internetový obchod Ajprodukty.cz.

projít na článek

Kancelářský nábytek do sborovny

Nábytek do sborovny je nábytek, který je určený pro pracovní a odpočinkové prostory zaměstnanců škol a školek. Nábytek do sborovny může být například: Kancelářské stoly a židle – Jedná se o nábytek, který slouží k psaní, čtení, počítačové práci a dalším

projít na článek

Vybíráme moderní nábytek na chalupu

Přejete si obměnit nábytek na chalupě? Očekáváte od nového nábytku vysoký užitek, dlouhou životnost a moderní vzhled? Vysvětlíme, jak vybrat praktický nábytek na chalupu, a na co si dát pozor. The post Vybíráme moderní nábytek na chalupu first appeared on

projít na článek

Sedací nábytek

Sedací nábytek Prohlédněte si galerii našich realizací sedacího nábytku. Dejte nám vědět jak se vám naše realizace líbily, nebo si podobné objednejte taky.

projít na článek

Učitelský nábytek

Učitelský nábytek Prohlédněte si galerii našich realizací učitelského nábytku. Dejte nám vědět jak se vám naše realizace líbily, nebo si podobné objednejte taky.

projít na článek

Odpočinkový nábytek

Odpočinkový nábytek Prohlédněte si galerii našich realizací odpočinkového nábytku. Dejte nám vědět jak se vám naše realizace líbily, nebo si podobné objednejte taky.

projít na článek