Jak vyčistit počítač?

Čištění software Pokud uběhl již nějaký čas od chvíle, kdy jste provedli audit veškerého software, který máte nainstalovaný v počítaci, je nejlepší začít ve Správci úloh. Článek Jak vyčistit počítač? se nejdříve objevil na Generator-hesel.cz.

projít na článek

Počítač za 250 Kč

V prodeji je miniaturní počítač za neuvěřitelných 250 Kč (9 dolarů). Jedná se o počítač C.H.I.P. od společnosti Next Thing. Parametry mikro počítače Destička o velikosti 4 x 6 cm ukrývá: procesor Allwinner s frekvencí 1 GHz, 512 MB operační paměť, 4GB úlo

projít na článek

Proč si pořídit stolní počítač a ne notebook

Zajímá vás, proč si pořídit stolní počítač? Mnoho lidí dává přednost notebookům, a tak nějak se už zapomíná na staré dobré stolní počítače. Je pravdou, [...] The post Proč si pořídit stolní počítač a ne notebook first appeared on Winseven.cz.

projít na článek

Debilní počítač

The post Debilní počítač first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Ubuntu má podporu pro jednodeskový počítač s RISC-V zvaný Milk-V Mars

Společnost Canonical oznámila, že je k dispozici optimalizovaný obraz Ubuntu 24.04 pro Milk-V Mars, první výkonný jednodeskový počítač RISC-V (SBC) velikosti platební karty, který dodala společnost Shenzhen MilkV Technology.

projít na článek

Správce úloh vám pomůže se správným fungováním aplikací v operačním systému Windows

Zpomaluje se vám počítač nebo je již zpomalený a vás nenapadá nic jiného, než restartovat počítač, protože to vidíte jako jediné východisko? Pak vám představíme [...] The post Správce úloh vám pomůže se správným fungováním aplikací v operačním systému Win

projít na článek