Jak vyměnit AdBlue a k čemu v autě vlastně slouží?

Aby naftové vozy vytvářely menší emise, potřebují AdBlue, tedy takzvanou močovinu. Tu je potřeba jednou za čas doplnit, a zpravidla se přihlásí o slovo v ten nejméně vhodný okamžik. Je proto dobré vědět, jak si ji můžete snadno a rychle sami doplnit.

projít na článek

Jak vyměnit odkazy mezi weby

Příspěvek Jak vyměnit odkazy mezi weby pochází z ZeptejSeFilipa

projít na článek

Popeláři mají zpoždění

Pravidelně v úterý se v Tylovicích sváží odpad. Včera, 22. srpna, popelnice marně čekaly na ulici... Jak nám potvrdila Lenka Němcová z městského úřadu, popeláři měli poruchu na autě a dnes už v Tylovicích popelnice vyprazdňují.(MTA)

projít na článek

Co dělat po dopravní nehodě

Abyste jakoukoli dopravní nehodu mohli řešit s klidnou hlavou, je dobré vědět, jak v takových chvílích správně postupovat, případně kdy je nutné volat policii a jak správně komunikovat s pojišťovnou. Toyota a IZS Když se stane jakákoli nehoda, nejdůležitě

projít na článek

AUTOCLEANER PŘÍPRAVEK PROTI ZAMLŽENÍ SKEL 500 ml

AUTOCLEANER PŘÍPRAVEK PROTI ZAMLŽENÍ SKEL. Popis: Účinný přípravek proti zamlžení skel v autě. Čistí sklo, zabraňuje zamlžení, zlepšuje viditelnost, nezanechává šmouhy.

projít na článek

Máte stále platný řidičský průkaz? Letos vyprší jeho platnost 400 tisícům řidičům

Zároveň zbývá vyměnit více než sto tisíc řidičských průkazů, kterým skončila platnost již v loňském roce a jejichž držitelé si zatím nepožádali o výměnu. O ni lze žádat buď osobně na úřadu obce s rozšířenou působností, a nebo z pohodlí domova elektronicky

projít na článek