Jak vypadají zásilky při převzetí zákazníkem? [Fotogalerie]

Podívejte se, jak některé obaly vypadají ve chvíli, kdy je zákazník přebírá od pošťáka. Není to žádný med, co musí zásilka vydržet.

projít na článek

Vybrané realizované projekty za rok 2021

Vkusná vstupní předsíň rodinný dům v Brušperku FOTOGALERIE/ PO [See image gallery at www.terezadrozd.cz] FOTOGALERIE/ PŘED [See image gallery at www.terezadrozd.cz] Ložnice a dětský pokoj v Lysůvkách u Frýdku-Místku FOTOGALERIE/ PO [See image galler

projít na článek

Zásilkovna: Přehled maximálních rozměrů a obalů pro vaše zásilky

Abyste platili co nejméně, hlídejte si maximální rozměry zásilky. V článku najdete přehled velikostí zásilek i velikosti Z-boxu.

projít na článek

Vybrané realizované projekty za rok 2022

Podkrovní ložnice s prostornou šatnou novostavba Sviadnov FOTOGALERIE/ PO [See image gallery at www.terezadrozd.cz] FOTOGALERIE/ PŘED [See image gallery at www.terezadrozd.cz] Dětský pokoj v podkroví novostavba Sviadnov FOTOGALERIE/ PO [See image

projít na článek

Nové fotogalerie

Na stránkách přibyly nové fotogalerie - z březnové Rybynaruby s Cainem , z březnového koncertu na zámku Loučeň a z pražského takřečeného křtu Autobusu do Podbořan.

projít na článek

Nová fotogalerie

V Sudetských výletech přibyla nová fotogalerie z malebného židovského hřbitova u Drahonic a z  jihoamerického kostela v Přibenicích. Dojedete tam - jak jinak - autobusem do Podbořan :-) .

projít na článek