Jak vypadala zelenina a ovoce před „genetickým zmodifikováním“?

Až se příště zakousnete do plátku melounu nebo klasu kukuřice, uvědomte si, že chuť a podoba dnešní zeleniny a ovoce je jiná. Předchůdce jednotlivých druhů byste asi jen těžko poznali. Vždyť lidé jejich chuť, vzhled i strukturu proměňovali po celá tisíciletí. Jídlo se změnilo, je fajn si to uvědomit Původní modifikace však probíhala přirozenější a méně agresivnější formou než je tomu dnes za pomoci genového inženýrství. Geneticky modifikované organismy mohou zahrnovat geny z jiných organismů (jako jsou bakterie), aby rostlinám dokázaly poskytnout požadované vlastnosti. Některé kombinace by vás asi jen těžko napadly. Příkladem může být vkládání genů arktických ryb do The post Jak vypadala zelenina a ovoce před „genetickým zmodifikováním“? appeared first on Fitplan.

projít na článek

EBEDOU - ovoce, zelenina, orientální speciality

EBEDOU - ovoce, zelenina, orientální speciality, Evropská 24, Praha 6 - Dejvice Tel. +420702292623 Provozní doba: Po-Pá: 10:00-18:30 So: 10:00-14:00 Ne: zavřeno

projít na článek

Zelenina na grilu – základní postup

Křehká zelenina na grilu? Ano, a nejlépe na velmi rozpáleném grilu. Těžko se tomu věří, ale zelenina na grilu je skutečně značně odolná a potřebuje rázně zatopit. Vydrží toho dost a nemusíte ji kontrolovat každých... Zdroj: Kuchařka pro dceru Zelenina n

projít na článek

Přepravky na ovoce a zeleninu

TBA Plastové obaly jsou synonymem pro kvalitu a spolehlivost při přepravě ovoce a zeleniny. Naše přepravky jsou navrženy tak, aby splňovaly veškeré potřeby zemědělců, distributorů a supermarketů. Přepravky jsou vyrobeny z vysokokvalit

projít na článek

Mohou psi jíst cibuli?

Ovoce a zelenina jsou pro vašeho psa skvělé, ale existuje i takové, kterému byste se měli vždy vyhýbat. Cibule je jednou z těch, na které je třeba si dávat extra pozor. Stačí malá chvilka nepozornosti a svému psímu mazlíčkovi můžete zadělat na závažné zdr

projít na článek

PODZIMNÍ SPECIALITY V RESTURACÍCH

PODZIMNÍ SPECIALITY V RESTURACÍCH GASTROINOVACE.cz redakcePodzim je požitkem pro milovníky dobrého jídla. Dozrává ovoce, zelenina, lesy jsou plné hub a k tomu začínají myslivecké hony. Dopřejte si třeba srnčí medailonky na rozmarýnu, dýňové rizoto či jele

projít na článek