Jak zbavit kancelářskou židli skvrn a prachu?

Pokud pracujete v kanceláři, je vaším nejlepším přítelem právě kancelářská židle. Sedíte na ní po celou vaši pracovní dobu, často na ní také obědváte nebo svačíte. Může se stát, že vám na ni ukápne káva nebo smoothie, které máte k snídani. V takovém případě se ptáte, jak skvrny odstranit? Samozřejmě nejen skvrny je třeba odstraňovat, ale taky se pravidelně zbavujte prachu, který se usazuje do molitanu židle, jenž se nachází pod potahem. Jak odstranit skvrny i prach, to prozradíme. Ušpinit se samozřejmě mohou nejen kancelářské židle, ale také židle do kuchyně nebo dětské židle. Tipy na to, jak vyčistit skvrny z kancelářských židlí nebo jak kancelářské židle zbavit prachu, můžete využít i na jiné typy židlí ve vaší domácnosti. Jak zbavit kancelářskou židli prachu Prach je bohužel strašákem každé židle. Člověk si musí uvědomit, že i když prach nejde na první pohled vidět, v židli se nachází. Usazuje se totiž na molitan, jenž se nachází pod potahem židle. Prach padá na židli každý den, do židle se pak dostává každým naším usednutím na židli. Abyste prach z židle dostali, doporučujeme pravidelně používat vysavač. Z židle lze prach vysát s pomocí speciálních nástavců a kartáčů, s nimiž to nebude žádná věda. Jak zbavit kancelářskou židli skvrn Skvrny na kancelářské židli jsou kapitola sama o sobě. Pokud zjistíte, že máte na kancelářské židli skvrnu, doporučujeme ji očistit co nejrychleji to půjde. V tomto případě totiž platí pravidlo, že se skvrny čistí daleko lépe, když je čerstvá. Zašlou skvrnu už nemusíte vyčistit. Pakliže se vám na židli vylije nějaká tekutina, sáhněte hned po kapesníku nebo hadříku a vytřete tekutinu z čalounění. Vždycky čistěte skvrny od krajů do středu, tím zamezíte zbytečnému zvětšení skvrny. Pomocníkem v takové chvíli je obyčejný prostředek na mytí nádobí, často ale postačí jen vlažná voda. Prostředek na mytí nádobí vytáhněte ve chvíli, kdy je skvrna mastná. Jar či jiný podobný prostředek totiž odmašťuje. Pokud vám na židli ukápl inkoust nebo je na židli skvrna od permanentního fixu, není jiné možnosti než použít speciální čističe s rozpouštědlem.The post Jak zbavit kancelářskou židli skvrn a prachu? first appeared on Domyreality.cz.

projít na článek

Jak se zbavit skvrn od bahna na oblečení?

Barevný podzim, tu svítí sluníčko a najednou začne pršet. Bahno se objevuje a riziko umazání oblečení od bahna roste...

projít na článek

Novinky ze světa stolů a židlí!

V průběhu května jsme obdrželi nové katalogy, které obsahují to nejnovější ze světa stolů a židlí – zároveň jsme vystavili nový moderní jídelní stůl a židle – přijďte je vyzkoušet „na vlastní kůži“! Těšíme se na Vás v našem studiu. Při návštěvě Vám rádi p

projít na článek

Už víte jakou židli si pořídíte?

Pokud chceme mít dokonalou jídelnu či kuchyni, je důležité zvolit správnou jídelní židli, která bude vyhovovat vašim každodenním potřebám a vkusu.

projít na článek

Srovnání dětských židlí časopisem Öko-Test

Chcete si porovnat dětské rostoucí židle, které jsou dostupné jak na našem tak i světovém trhu? Přečtěte si článek německého nezávislého časopisu Öko Test , který srovnával 10 dětských židlí, mezi kterými naše židle Moll Maximo uspěla ze všech nejlépe a

projít na článek

Slevová akce - s kódem KUCHYN10CZ získáte do 9.10.2022 dodatečnou slevu 10% na vše v kategorii KUCHYŇ

Potřebujete nové vybavení Vaší kuchyně či jídelny? Vyberte si z naší široké nabídky kuchyňských linek, jídelních setů, stolů, židlí a křesel, barových židlí, stolů a skříněk, osvětlení a mnoho dalšího!  ...ČÍST DÁLE »

projít na článek