Jak získat 5 000 Kč

Jste OSVČ? Můžete získat slevu na dani 5 000 Kč. Stačí k tomu zaevidovat alespoň jednu jedinou EET účtenku. Sleva na dani totiž nezávisí na tom, jaké byly skutečné náklady na EET pokladnu. Díky tomu, že pokladna EET Plus eviduje v chytrém telefonu EET zdarma, tak se to vždy vyplatí. Pokud začínáme evidovat EET tento rok, sleva na dani náš čeká příští rok. Jen na to nezapomenout Pokud používáme EET Plus, tak nám příští rok přijde připomenutí emailem. The post Jak získat 5 000 Kč appeared first on EET Plus jednoduše zdarma.

projít na článek

TIP: Jak získat Tchibo dopravu zdarma na každý nákup

Tchibo nabízí mnohem víc než jen skvělou kávu – to už dnes ví snad úplně každý. Věděli jste ale, že při nákupu na Tchibo můžete snadno získat dopravu zdarma? Poradíme vám, jak na to.

projít na článek

Jak zjistit heslo na Facebook

Každému v životě se někdy stane, že jednoduše zapomene své heslo. Jak je na tom však Facebook? Je možné získat někde zapomenuté heslo? I Facebook na tohle myslí nebo spíše na to musí myslet. Možností, jak získat zapomenuté heslo je několik.

projít na článek

NÁVOD, jak získat Zoohit slevový kupon na každý nákup

Také byste pro své mazlíčky udělali první poslední? Tak začněte tím, že jim pořídíte pamlsky, hračky nebo třeba Zoohit krmivo pro kočky. Zjistěte, jak získat na každý nákup v Zoohit slevu a začněte pečovat a své mazlíčky výhodněji.

projít na článek

Jak získat čas na lepší život Testuji dvoufázový spánek

Je 5:32 a já mám hotové své dva úkoly a začínám psát tento článek. Kupodivu v sobě mám jen jedno kafe, jako obvykle. Hodně lidí si stěžuje, že nemá čas, přitom času máme všichni stejně. Jde jen o to, jak s ním nakládáme. V tomto článku se podělím o první

projít na článek

Jak získat finance pro start podnikání

Jak získat finance pro start podnikání Začít s podnikáním už dnes není tak těžké jako před pár lety. Stále více lidí má zájem o založení živnosti či chce podnikat jako osoba samostatně výdělečně činná. Kromě odvahy, podnikatelského nápadu a záměru j

projít na článek