Jaká je budoucnost fotografie?

Jedním z nejzajímavějších vývojů v oblasti fotografie je rozšíření umělé inteligence a strojového učení. Článek Jaká je budoucnost fotografie? se nejdříve objevil na Jirka Šnýdr Fotograf.

projít na článek

„Finanční gramotnost: Budoucnost v našich rukou“

Zveme Vás do projektu „Finanční kořeny pro budoucnost 2023/2024, kde Čtěte více

projít na článek

Jak se nám daří v době karantény

Rozhodla jsem se napsat, jaká je u nás situace. Nedělám to proto, aby mě někdo litoval. Chci sdílet to, co prožívám a poukázat na to, že je tu mnoho lidí, kterým bychom teď měli pomoci, protože oni svou prací pečují o naši budoucnost. A snad se mi podaří

projít na článek

Fotografie z 18. září v pražském Kaštanu

Přinášíme fotografie z prvního podzimního večera Osamělých písničkářů v pražském Kaštanu ve středu 18. září s Lenkou Dusilovou, Janou Šteflíčkovou, Karlem Vepřekem a Žofií Kabelkovou, která zaskočila za původně ohlašovanou Dášu Voňkovou. Fotografie pořídi

projít na článek

Zimní fotografie

Zimní fotografie chalupy Herálec. Během zimních měsíců, pokud je dostatek sněhu, jsou v okolí chalupy vyjeté běžkařské stopy. The post Zimní fotografie first appeared on Ubytování Herálec.

projít na článek

Letecké fotografie

Letecké fotografie chalupy Herálec pořízené z vrtulníku. The post Letecké fotografie first appeared on Ubytování Herálec.

projít na článek