Jaká jídla ochutnat v Provence: Zkuste polévku z ropušnice, králíka s anýzem nebo lanýže v těstíčku

Francie je země labužníků, kde snad každé jídlo dotáhli k chuťové dokonalosti. Výtečné speciality najdete po celé zemi, ale sluncem prozářená Provence nabízí kulinárních pokladů možná nejvíce. Pojďme si je představit.

projít na článek

Vhodné jídlo při zánětu slinivky

Jaká jsou konkrétní jídla po akutním zánětu slinivky, kterým se má vyhýbat a zda k nim patří meloun.

projít na článek

Jak dobře znáte, čím se platí po světě? Zkuste si náš kvíz

Čím se platí ve většině evropských zemí nebo jak se jmenuje národní měna USA, ví asi každý. Znáte ale názvy měn ze zemí, které nepatří mezi typické destinace Čechů? Zkuste si náš kvíz.

projít na článek

Vítejte na stránkách Bezlepík.cz

Zaměřujeme se na VÝHRADNĚ BEZLEPKOVOU výrobu a prodej:- čerstvá teplá hotová jídla, chlazená hotová jídla, trvanlivá hotová jídla- čerstvé i vakuově balené slané a sladké pečivo "od snídaně do snídaně"- knedlíky kynuté "klasické" i plněné sladké, knedlíky

projít na článek

Rady jak nepřibrat o vánocích

Vánoce a spousta dobrého jídla, spousta alkoholu a nedostatek pohybu často může dát tělu doslova zabrat. Ale můžete proto něco udělat, abyste měli radost z Vánoc, stačí jen zůstat fit. O vánočních prázdninách a Novém roce vám může dlouhé sezení a mnoho sk

projít na článek

Etiketa na cesty: V jaké zemi je „dýško“ průšvih, kde vás vyrazí se selfie tyčí. V Indii nejezte levačkou

V některých zemích je v pořádku srkat polévku, pískat na taxík nebo ukazovat ukazováčkem. Někde spropitné automaticky očekávají, jinde tuto praxi považují za urážlivou. Než se vydáte na cestu, je dobré zjistit, jak to kde mají.

projít na článek