Jaká pracovní místa vám dokáže nabídnout Havířov a jeho okolí?

Havířov je jednou z mnoha oblastí v České republice, která je jak historicky, tak i v současnosti známá především díky technologické výrobě, industriálnímu průmyslu a mimo jiné také díky těžbě. Všechny tři pracovní oblasti jsou přitom stále součástí místního pracovního prostředí. Možná vás ale překvapí, že to ani zdaleka není všechno, co by vám Havířov mohl nabídnout ve velkém množství. Často se totiž potkáme i s dalšími řemesly, která jsou extrémně důležitá nejen pro Havířov, ale i pro republiku celkově. Poptávka po dispečerech a řidičích Bez kamionové dopravy by jakákoliv ekonomie a infrastruktura nejen v České republice, ale také všeobecně v Evropě, zkrátka padla na kolena. Kamionová doprava je tak naprostým základem exportu i importu a závisí na ní existence zásobování a mnohých firem. Díky tomu je tak zajímavá práce v Havířově k mání mimo jiné hlavně pro řidiče. A hledají se přitom nejen řidiči dálkové přepravy, ale i vnitrostátní nebo MHD. O řidičích ale zdaleka není celá dopravní infrastruktura. Zcela naopak jsou pro její kvalitní chod potřeba i další profese. Možná i nejlepší pracovní místa Havířov dokáže pravidelně nabídnout pro dispečery. Za vysokou zodpovědnost a dovednosti dispečera jsou vysoké peníze zajisté zasloužené. Pedagogická a asistenční činnost Jednou z oblastí, kde se všeobecně potýkáme s nedostatkem kvalitních pracovníků, je přímo pedagogická a asistenční činnost. Zajímavé nabídky práce Havířov dokáže přitom nabídnout nejen ve školství jako takovém, ale také v celé řadě dalších přidružených oblastí. Díky tomu tak můžete najít zajímavou práci, kdy dostanete možnost pracovat se zajímavými sortami lidí. Oproti častým učitelským platům dokáží být dokonce asistenci a vedoucí kurzů velice dobře finančně oceněni. Článek Jaká pracovní místa vám dokáže nabídnout Havířov a jeho okolí? se nejdříve objevil na AAA Finance.

projít na článek

Dovolená u moře: 5 nejlepších destinací

Chcete si po náročném roce odpočinout na dovolené u moře? Nechcete ale, aby to stálo majlant? V tom případě jste na správném místě. Poradíme, na jaká krásná a ne zcela známá místa se vydat, co tam dělat a jak na tom ušetřit.

projít na článek

Volná pracovní místa - hledáme nové kolegy!

1. Pracovník pro úklidové práce pro ubytovací zařízení v Brandýse nad Labem. Nástup možný od 1.4.2022, případně dle dohody. Případné dotazy na tel. 326 377 714, mob. 602 646 484.

projít na článek

Software developer C++ nebo C# nebo Java (Android) se znalostí AJ

Na pozici software developera hledáme do pohodového kolektivu kolegu, který umí kromě programování dobře anglicky, tak aby se domluvil a komunikace neprobíhala nohama a rukama. Jelikož se jedná o více projektů v rámci jedné společnosti, hledáme jak C++ pr

projít na článek

Pracovní sešit 2 v prodeji!

Na skladě máme novotou vonící Pracovní sešit 2, který je volným pokračováním prvního dílu. Objednávejte přímo přes email, nebo telefonicky. Cena činí 250 Kč plus poštovné. Pokud ještě nemáte první díl sešitu, využijte zvýhodněné nabídky obou sešitů za niž

projít na článek