Jakub Noha oslaví šedesátiny v sobotu 11.9.

Šedesátiny Jakuba Nohy můžete oslavit na hudební chalupě u Mikulců v Ústí u Staré Paky. Kromě Jakuba a jeho Nohabandu zde zahrají Fumas s Původním Burešem, Vlasta Třešňák, Pepa Lábus a rovněž Linhart. Hrát se bude už od pátku 10.9., více na adrese www.vladamikulec.cz a na Facebooku .

projít na článek

Uvítání Podzimního krále

    V Turnově, v sobotu 5. září, od 13.00 v Atriu Muzea Českého ráje vystoupí Jakub Noha, Vladimír Václavek, Petr Linhart, Karel Diepold, Lubica Christophori, Jiří Konvrzek, Dagmar Voňková Andrtová a podzimní král Oldřich Janota .

projít na článek

V sobotu 13.7. v Desné, v neděli 14.7. v Dolíně

V sobotu  13.7.  mě potkáte (a uslyšíte)  v Desné v Jizerských horách . Ve starokatolickém kostele Nanebevstoupení Páně (pozor, kostely jsou tam dva!) se koná festival nazvaný HUS-FEST. Zahraju v pěkné společnosti: Jana Vébrová, Oldřich Janota, Karel Vepř

projít na článek

Praha, Čajovna pod stromem čajovým (středa 25.5.)

V pražské Čajovně pod stromem čajovým v Mánesově ulici 38 mě uslyšíte ve středu 25.5. od 19:00. Přede mnou (cca od 18:00) bude hrát Jakub Noha.

projít na článek

Reportáž o kurzu NOHA Aktivní a Zdravá

22.5. 2014 vyšel v měsíčníku RUN článek o našem workshopu NOHA Aktivní a Zdravá. Přečíst si jej můžete i zde: Článek Reportáž o kurzu NOHA Aktivní a Zdravá se nejdříve objevil na FYZIO Aktiv.

projít na článek

V pátek 15.3. v Praze U Rafa

Je BOŽÍ, má novýho Hlavce, praví slečna na Fumasově koláži. Milý, soukromý a velmi nevykřičený klub U Rafa najdete v Soborské ulici č. 4 na Hanspaulce. Jarní vydání občasníku Hlavec podpoří Původní Bureš, Jakub Noha & já. To vše v pátek 15. března v 19:30

projít na článek