Jaký program použít, když nechcete využít služeb grafika

Asi se vám to už také stalo. Potřebujete rychle, ale hlavně zdarma upravit fotografie. Pokud se opravdu nejedná o fotografie, které vyžadují hlubší zkušenosti s úpravou, můžete se do jednoduchých úprav pustit ihned. Navíc ušetříte. Programy volně ke stažení dnes dovedou hodně funkcí jako jsou například hromadné úpravy velikostí fotografií, úpravy jasu, kontrastu apod.

projít na článek

Seminář o bezpečnosti sítí a služeb 2023

Další ročník oblíbeného Semináře o bezpečnosti sítí a služeb, který se uskuteční 7. 2. 2023 v prostorách Fakulty strojní ČVUT v Praze, se pomalu blíží a jsme rádi že po dvou leté pauze můžeme opět uspořádat setkání na živo. Detailní program a registraci n

projít na článek

Jaké oleje na vlasy používat?

Olej lze použít na cokoli, ale i na vlasy? A jaký? ...

projít na článek

Nové e-maily

Ve dnech 01.-02.06.2023 došlo k migraci e-mailových služeb, které byly doposud provozovány prostřednictvím služby Wedos. Přístup do těchto schránek je nadále funkční, ovšem v dohledné době dojde k ukončení těchto schránek (ode dne 02.06.2023 sem již není

projít na článek

Psychologie barev v interiéru – Růžová

Růžová barva je spojována s láskou, něhou a bývá pokládána za ryze holčičí. Víte však, jaký má na nás vliv a kde je nejvhodnější ji použít?

projít na článek

Den sociálních služeb

Dne 22.06. 2023 se organizace SANTÉ - centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb bude prezentovat na Dni sociálních služeb. Akce proběhne na náměstí Republiky v Havířově od 10 do 17 hodin.

projít na článek