Jaký vybrat vánoční dárek pro tchyni a tchána?

Přemýšlíte nad dárkem pro tchána a tchyni k Vánocům? Trefit se do jejich vkusu nebývá vždy snadné. Pár tipů na skvělý dárek vám s výběrem jistě pomůže.

projít na článek

Nemáte ještě vánoční dárek pro tátu? Máme pro vás pár tipů!

Čas na sehnání vánočních dárků se rychle krátí, vždyť už čtvrtá adventní neděle je před námi. Čas vás tlačí a vy stále ještě nevíte, jaký dárek pro tátu vybrat? Inspirujte se několika tipy na skvělý dárek, které jsme pro vás připravily.

projít na článek

Jaký vybrat vánoční dárek pro dědečka a babičku?

Lámete si hlavu nad výběrem dárků pro prarodiče? Nevíte, čím je tentokrát pod vánočním stromečkem překvapit? Co je potěší? Dáme vám pár tipů na skvělé vánoční dárky pro babičku s dědečkem.

projít na článek

Vyberte perfektní dárek pro muže

Známe to snad všichni. Čím víc dárků si vzájemně dáváme, tím je těžší vybrat další. Jaký je nejlepší tip na dárek pro muže? Ať už k výročí, k narozeninám nebo třeba k Vánocům. Vybrat to pravé pro dědečka, tatínka, přítele nebo kamaráda

projít na článek

Jaký dárek ke dni matek vybrat, aby skutečně potěšil?

Druhá květnová neděle tradičně připadá ženám, které jsou našim srdcím nejbližší – maminkám. Den matek je ideální příležitostí, jak vzdát maminkám hold a poděkovat jim za jejich péči a lásku. Chcete maminku, případně i babičku či prababičku letos obdarovat

projít na článek

Tipy na vánoční dárek - Nadělte svým blízkým senzační trička!

Vánoce se blíží a někteří z nás už hledají inspiraci na vánoční dárky. Dáme Vám pár tipů jak můžete zaujmout darovaným tričkem. Ačkoli se jedná o „měkký“ dárek, věřte, že díky originálnímu potisku se z obyčejného kusu oblečení stane něco úžasného.

projít na článek