Jakými způsoby lze provést sanaci vlhkého zdiva?

Je-li zdivo narušeno nadměrnou vlhkostí, je třeba začít se zabývat jeho sanací. Sanace sestává z řady účinných hydroizolačních, stavebních a vysušovacích postupů, jejichž cílem je snížení vlhkosti ve zdivu. Díky tomu se zvýší tepelně-izolační vlastnosti konstrukce domu, což vede ke snížení nákladů za vytápění.

projít na článek

Péče o dům zevnitř i zvenčí aneb nepodceňujte sanace zdiva

Jste-li majitel domu, pak jistě dobře víte, že údržba nemovitosti vyžaduje mnoho sil včetně finančních prostředků. Někdo může při svých investicích dávat přednost interiéru, tedy zkrášluje vnitřek svého domu, ve kterém bydlí, jiný zase dá přednost fasádě,

projít na článek

Jak provést správný prořez stromů?

Zahrádkáři už netrpělivě očekávají jaro, jednu záležitost však bude potřeba vyřídit ještě před jeho definitivním příchodem. A tím je prořez stromů. The post Jak provést správný prořez stromů? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Tryskání pískem neboli pískování: Technologie se využívá nejen při čištění fasád

Vyčistit fasádu není snadné. Možná jste to již zkusili, ale výsledek nebyl nijak valný. Špína dolů nešla a zbytečně jste utratili nemalou částku za čisticí prostředky. Nehledě na čas, který jste mohli strávit mnohem příjemnějším způsobem. Ale teď už na sv

projít na článek

Škola začíná! Doplňky pro studentky, s kterými budete in.

Školní rok 2016/2017 začíná. Studentky středních i vysokých škol se loučí s prázdninami. S jakými módními doplňky budete ve škole in? Poradíme vám, které batohy a kabelky letos frčí.

projít na článek