Jan Saudek a Hvězdy - kniha fotografií sportovců

V úterý 12.3.2019, v knihkupectví Luxor na pražském Václavském náměstí, byla slavnostně pokřtěna nová kniha fotografií Hvězdy od známého českého uměleckého fotografa Jana Saudka. Knihu společně pokřtili s Romanem Vaňkem, ředitelem Pražského kulinářského institutu.

projít na článek

Vyhlášení nejlepších sportovců Západočeského územního svazu

Ve středu 13. prosince proběhlo v Plzni slavnostní vyhlášení nejlepších sportovců Západočeského územního svazu ČRS. Oceněna byla celá řada reprezentantů a sportovců všech věkových kategorií - od juniorských reprezentantů až po osobnosti rybářského sportu.

projít na článek

Kteří jezdci na roštu mají nejvyšší platy?

Závodníci formule 1 jsou jedni z nejlépe placených sportovců na světě. Do žebříčku těchto sportovců se pravidelně dostává Lewis Hamilton nebo Max Verstappen. Jaké jsou platy jezdců na roštu v sezóně 2023?

projít na článek

Arnošt Vašíček - Neuvěřitelné skutečnosti

Kniha přináší opravdu neuvěřitelné skutečnosti. Setkáte se zde s příběhy hadích lidí, útoky ohnivých koulí, které byly zaznamenány i u nás na Šumpersku. Najdete zde zmínku o vodních lidech, které již popsali staří Sumerové a podobných věcí, které naše

projít na článek

NADĚJE kniha o štěstí a naději

Možná jsme se trošku zbláznili, ale rozhodli jsme se ještě před Vánoci vydat knihu knihu NADĚJE o příbězích zvířat z farmy o tom, jak to celé začalo, přiblížit vám životy těch, kteří se k nám dostali, jaké byly jejich životy dříve a jaké jsou nyní proč je

projít na článek

NOVINKA: Vystřelovací trubice - červené hvězdy

Vystřelovací trubice – červené hvězdy prodejné na průkaz odpalovače

projít na článek