Jarní a letní trendy kabelek pro rok 2016

Přemýšlela jste už o tom, s jakou kabelkou budete v letošním jarním a letním období in? Módní trendy pro jaro a léto roku 2016 jsou veselé a kreativní. Oživte svůj outfit módní kabelkou! Představujeme Vám letošní trendy sezóny.

projít na článek

Jaké existují typy kabelek? Kdy je nosit?

Existuje mnoho druhů kabelek, představíme si nejznámější z nich. Rovněž si poradíme, k jaké příležitosti je nejvhodnější jednotlivé typy kabelek nosit.

projít na článek

Víte, co nás čeká na jaře? Poznejte trendy kabelky jarní sezóny!

Jelikož nám již brzy jaro zaklepe na dveře, tak je na čase poznat módní trendy letošní jarní sezóny. Co si pro nás tentokrát módní návrháři připravili?

projít na článek

Srdečně zveme na Jarní Designhalí

O první jarní sobotě vás srdečně zveme do Ostravského Trojhalí Nová Karolina na designový market DESIGNHALÍ, kde budeme prezentovat a prodávat některé naše modely dámské módy a možná i něco z naší produkce kožených kabelek či batohů. Těšíme se na vaší náv

projít na článek

Znáte trendy kabelky pro praktické ženy?

Patříte ženám, které u módních doplňků preferují funkčnost před líbivým designem? Vadí vám, že praktické a multifunkční doplňky bývají často nevzhledné? V tom případě jsou následující řádky určeny právě vám! Připravili jsme pro vás přehled trendy kabelek

projít na článek

Znáte druhy kabelek? 2

Minule jsme si představili dámská psaníčka. V dnešním díle se zaměříme na druhy kabelek vhodné zvláště na volný čas.

projít na článek