Jarní dávka peněženek

Více než třicet nových peněženek z dílny kambodžských Sak Saum se právě objevilo v e-shopu. Všechny peněženky jsou ručně vyrobené z kvalitní bavlny v malé dílně poblíž Phnom Penhu. Organizace Sak Saum v ní zaměstnává ženy i muže, kteří se v minulosti stali obětmi obchodu s lidmi. Sak Saum je tak pro ně novým životním startem, možností vydělat si peníze a naučit se řemeslu, které jim umožní se důstojně uživit. Všechny peněženky najdete tady.

projít na článek

Nová kolekce unikátních peněženek Secrid

Představujeme Vám novou značku kožených peněženek a pouzder na karty Secrid, které v sobě snoubí jednoduchost, nadčasovost a schopnost ochránit před vnějších zneužitím Vašich karet.

projít na článek

JARNÍ SOUSTŘEDĚNÍ 2023

Vprvých jarních paprscích slunce proběhlo Jarní soustředění sportovního karate EMESKAI vZábřehu na Moravě, ve dnech18. 19. a 25.-26. března 2023. Celou akci měl organizačně na starosti mistrovský kandidát Martin Kohut, 2. kyu. Oficiálně Jarní soustředění

projít na článek

Jarní část přípravy je za námi

Motorické testování, tréninky v Praze i víkendy ve Špindlu, to byla náplň jarní části RTC.

projít na článek

Srdečně zveme na Jarní Designhalí

O první jarní sobotě vás srdečně zveme do Ostravského Trojhalí Nová Karolina na designový market DESIGNHALÍ, kde budeme prezentovat a prodávat některé naše modely dámské módy a možná i něco z naší produkce kožených kabelek či batohů. Těšíme se na vaší náv

projít na článek

Oslavy jarní rovnodennosti v Japonsku a festival třešňových květů

Oslavte společně s námi jarní rovnodennost! Ta letos připadá na 20. března a je slavností lásky k přírodě, jejímu rozkvětu po zimě a živých věcí. 

projít na článek