Jarní detoxikace jaterní okruh

Jarní období je ideální pro očistu organismu po náročné zimě. Chceme-li mít hodně energie, vyhnout se bolestem hlavy, migrénám, alergiím a ekzémům je okruh jater a jeho rovnováha velmi důležitý. Jak na jarní detoxikaci s Detoxinem od Diochi, co všechno obsahuje a jak působí se dovíte ve videu s tvůrcem tohoto skvělého přípravku, panem Ďurinou. Mezisklad DIOCHI v Zábřehu Pokud chcete vyzkoušet produkty Diochi, případně [] The post Jarní detoxikace jaterní okruh appeared first on Detoxikace a výživa.

projít na článek

Jarní prázdniny

V týdnu od 4. do 10.března 2024 jsou jarní prázdniny. V této době je školní družina uzavřena.The post Jarní prázdniny first appeared on ZS Solnice.

projít na článek

Na Čerchově upraveny stopy

Dnes odpoledne 28.11.2023 byl upraven rolbou Čerchovský okruh a 550 m dlouhý okruh kolem vrcholu Čerchova. Výška sněhu aktuálně dosahuje 20 30 cm. Silnice na Rozcestí pod  Čerchovem byla protažena pluhem. Zítra budou upraveny stopy v Caparticích.

projít na článek

Ukončení Jarni AKCE

Jarní AKCE polovičních cen domén a hostingu byla ukončena.

projít na článek

POZOR ZMĚNA!! Jarní schůze proběhne až 6. dubna 2024

Pravidelné jarní setkání členů klubu se z důvodu Velikonoc koná až v sobotu 6. dubna 2024 v Penzionu a hostinci  U České koruny v Lipnici nad Sázavou. http://www.hasektour.cz/

projít na článek

Jarní Spuštění Závlahy

S blížícím se začátkem jara začnete uvažovat o spuštění závlahy. Mnozí se do něj vrhnou i sami. Nejčastější metodou spuštění závlahy je otevření hlavního uzávěru pro závlahu, nebo zapnutí vodárny. ČTĚTE VÍCEPříspěvek Jarní Spuštění Závlahy pochází z www.s

projít na článek