Jarní inspirace zpříjemněte si domov v novém stylu křeslem Egg

Jaro přichází a s ním čas na změnu. Také už vás nebaví sedět pořád doma? Ještě chvilku. Mezitím můžete osvěžit svůj interiér. Zpříjemněte si pobyt doma v novém stylu. Využijte velikonoční akci na všechna křesla Egg. The post Jarní inspirace – zpříjemněte si domov v novém stylu křeslem Egg first appeared on Euronax Int..

projít na článek

Jarní úklid na vašem stole

Ukaž mi svůj pracovní stůl a já ti řeknu, jaký jsi. Smějete se? Něco pravdy na tom ovšem je. Jarní úklid zasluhuje totiž nejenom váš domov, ale především pracovní stůl, počítač i mobil. Protže s nimi trávíte denně nejvíce času. Jak co nejefektivněji na to

projít na článek

Jarní akce s dárkem

Zimu máme za sebou a všichni se těšíme na slunné jarní dny. Večerního světla ale stále není dost, proto určitě uvítáte náš jarní dárek k nákupu v našem eshopu. Pokud u nás nakoupíte od 1. 3. do odvolání svítidla nebo bytové doplňky minimálně za 6000 Kč, p

projít na článek

JARNÍ PRÁZDNINY

Připomínáme všem našim malým a hlavně velkým kamarádům, že 14.2. 18.2.2022 jsou i v MC Lidičky JARNÍ PRÁZDNINY. V provozu je pouze Miniškolka Lidičkové. The post JARNÍ PRÁZDNINY first appeared on Mateřské centrum Lidičky.

projít na článek

Šk. rok 2020/21 v novém

V novém školním roce jsme se vrátili do naší nově zrekonstuované budovy. Pojďte nahlédnout, jak rekonstukce proběhla… Článek Šk. rok 2020/21 v novém se nejdříve objevil na Základní škola.

projít na článek

Videonávod: Staré noční stolky v novém 3D vzoru

Tato renovace nočních stolků po babičce se ponese v luxusním zámeckém stylu. Doporučujeme si proto předem nasadit kašmírové rukavičky a s grácií jít na věc.

projít na článek