Jarní koncert učitelů a jejich hostů

Přivítejme společně nejkrásnější roční období něžnými hudebními tóny. Srdečně zveme šenovskou veřejnost na Jarní koncert učitelů a jejich hostů, který proběhne v pondělí 25. března 2024 v 18.00 hodin v sále školy. Koncertem vás budou provázet Bc. Martin Tomeš a Bc. Monika Rozsypalová.

projít na článek

Jarní koncert učitelů a jejich hostů 2024

Přivítejme společně nejkrásnější roční období něžnými hudebními tóny. Srdečně zveme šenovskou veřejnost na Jarní koncert učitelů a jejich hostů, který proběhne v pondělí 25. března 2024 v 18.00 hodin v sále školy. Koncertem vás budou provázet Bc. Martin T

projít na článek

Ve středu 21.3. první jarní den s Osamělými písničkáři!

Březnový koncert Osamělých písničkářů připadá letos na středu 21.3. První jarní den s Vámi oslaví jímavou písní krom majitele této stránky také Martina Trchová , Jiří Smrž a Jiří Konvrzek . To vše v pražském Kaštanu (Bělohorská 150) od 20:00.

projít na článek

Stávka učitelů

ZUŠ Černošice se ke stávce v pondělí 27. 11. nepřipojuje. Výuka probíhá v tento den beze změn, Článek Stávka učitelů se nejdříve objevil na ZUŠ Černošice.

projít na článek

Ve čtvrtek 6. června uzavíráme jarní sezónu Osamělých písničkářů

Ve čtvrtek 6. června uzavíráme jarní sezónu Osamělých písničkářů , jako obvykle Letním setkáním. Z Osamělců hraje každý, kdo přijde, obvykle se nás sejde nadpoloviční, tedy usnášení schopná většina :-), večírek bývá velmi dynamický! Těšíme se na Vás a nez

projít na článek

Absolventský koncert

Absolventi hudebního oboru vás srdečně zvou na svůj absolventský koncert 8. června v 18:00 na SZ Jánský Vrch: The post Absolventský koncert appeared first on ZUŠ Javorník.

projít na článek