Jaro 2021

Takže z tohodle blogu bude vlastně jen bilanční deníček, s jedním příspěvkem každý čtvrt rok. No a co, stejně se nic jinýho neděje. Škola utíká rychleji než kdy předtím, první semestr skončil, my si dali týdenní maraton zajetí alkoholu, pak suchý únor, pak měsíc bez Dana (protože chytl Covid). Pak začal duben. Zelený čtvrtek vyšel... The post Jaro 2021 appeared first on Blog Brambory.

projít na článek

Jaro, jaro

Zlatá zlatice jde vstříc slunci, bez ohledu na konstrukty času - jaro je prostě tu. Období je to náročné, nemylte se. Otevřete se mu s plnou silou a chutí, zvídavostí a radostí. Je to tak, jaro je tu :-)

projít na článek

KOŽENÉ ALBUM JARO

Kožené album Jaro pučí prvními jarními květy krokusů, modřenců, petrklíče a sasanek. Jaro se probouzí po zimním spánku a rozjasňuje svým dotekem dřímající barvy přírody. The post KOŽENÉ ALBUM JARO appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

Příměstské soustředění 2021

Termíny příměstských soustředění 2021: 12.7.-16.7.2021 9.8.-13.8.2021 16.8.-20.8.2021 Veškeré dotazy Vám rádi zodpovíme na mailové adrese [email protected] The post Příměstské soustředění 2021 appeared first on Taneční studio Emotion.

projít na článek

NECHTE ROZKVÉST JARO S ACAI ORGANIC

V  měsících březnu a dubnu jsme si pro vás připravili DVĚ JARNÍ AKČNÍ BALENÍ  2kg  + 400g  ZA ÚŽASNOU CENU [] The post NECHTE ROZKVÉST JARO S ACAI ORGANIC first appeared on ACAI.

projít na článek

Jaro a léto v obytném autě?

Jaro a léto v obytném autě? Sledujte naše měsíční nabidky!

projít na článek