Jaro v karanténě

Jaro nečeká, co nás zbrzdilo, co naopak se povedlo? A kdo nakonec při psaní navštívil provozovnu, kde píši tyto články? Na konci článku se dozvíte:-)

projít na článek

Nová kolekce na jaro a léto 2023

V našem mountain shopu Enzian už můžete objevit nové kousky na jaro a léto pro rok 2023 značek Dynafit a Salewa. Článek Nová kolekce na jaro a léto 2023 se nejdříve objevil na ENZIAN.

projít na článek

Jaro - reklamace i zázraky

Jaro pokračuje a rozklikněte a čtěte. Snad na vás dýchne to krásno, které díky hodným lidem se rodí pomalu, ale jistě. Tento kus přírody tu je jen proto, že jsou tací, co jim není lhostejný tento úžasný svět. Les psích duší děkuje.

projít na článek

Zavřeno z důvodu nemoci

Vážení klienti, Holos je v karanténě kvůli COVIDu, nebudeme nyní dostupní ani pro telefony a e-maily. Předpokládáme, že budeme zpět 6. prosince. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Jaro na zahrádce

Jaro přišlo hodně rychle a nevíme, co dřív. Snažíme se okolí chalupy zvládnout, ale ještě to bude chvilku trvat. Vloni jsme zasadili hlavně keře a stromky, aby si už zvykaly a rostly. Většina úspěšně přečkala zimu. Radost nám dělají rybízy, které krásně k

projít na článek

Fotíme jaro

Astronomické jaro nám nedávno začalo, po sněhu ani památky, nastal tedy nejlepší čas vzít foťák a vyrazit ven. Příroda se probouzí, všechno pomalu začíná pučet a kvést, proto jistě nebude problém nalézt vhodný námět k fotografování. K fotografování jara n

projít na článek