Jaroslav Bednařík

Tak tady je to o vášni. Jardu tato práce jednoduše baví. Setkávání se s lidmi, hledání řešení a samozřejmě kachličky, to jsou jeho koníčky!

projít na článek

Jaroslav Valečka

Vernisáž ak. mal. Jaroslava V a l e č k y, proběhla od 1.4.2019 do 20.9.2019 The post Jaroslav Valečka appeared first on GALERIE XXL.

projít na článek

Poptáváme pohledávky za společností V A L M E s.r.o., IČ: 25412892

 se sídlem Barandov 251, Dolní Chrastava, jednatelé Jaroslav Valenta a Petr Mencl   Bližší info na tel. 608 080 655

projít na článek

REGIO SLANENSIS V - přesun přednášky

Přednáška Mgr. Zdeňka Víška - Slánský podnikatel a starosta Jaroslav Pála, která se měla konat v aule Gymnázia V. Beneše Třebízského 14. března, odpadá z důvodů úmrtí v rodině. Děkujeme za pochopení. Náhradní termín vám bude včas oznámen.

projít na článek

Zlatý přívěsek láska, víra, naděje. (PRIVESEK LVN)

Cena: 3 290,00 Kč vč. DPH 21 %Výrobce: Jaroslav Janovský Zlatý přivěsek zdobený srdíčkem, křížkem a kotvou. Vyrobený ze žlutého případně z bílého zlata v lesklé povrchové úpravě. Přívěsek se skládá ze srdíčka, symbolizující lásku, křížku který je symbolem

projít na článek

Jaroslav: V léčbu jsem nevěřil, neměl jsem důvěru v systém

K drogám ho přivedla zvědavost a kamarádi z undergroundu. „Fascinovala mě subkultura hippies, jejich životní styl. Byla to alternativa ke komunismu. Hráli vlastní muziku a divadlo, scházeli se po bytech. Ty drogy tam vždycky někde byly. Primární zájem jse

projít na článek