Javor a jeho význam ve středoevropské kuchyni Javor a jeho význam ve středoevropské kuchyni Javor je dřevo, které je široce používáno ve středoevropské kuchyni kvůli svému charakteristickému aroma a chuti. Je běžně používán k přípravě sladkých dezertů, jako je javorový sirup nebo javorový cukr, a také k dochucení různých pokrmů. Příspěvek Javor a jeho význam ve středoevropské kuchyni pochází z Výživa hrou
Kulovitý javor Kulovitý javor Pěkný okrasný strom pro váš zahradu Kulovitý javor je skvělý okrasný strom, který může být skvělým doplňkem vaší zahrady. Své kulovité, husté zelené listy udržuje po většinu roku a v podzimním období nabízí nádherné červené a
projít na článekTERRA ALBA 2022 Terra Alba Uměleckoprůmyslové muzeum, Morvaská galerie v Brně / 21. 10. 2022–29. 1. 2023 Výstava Terra Alba – nová vlna českého porcelánu pokračuje v Uměleckoprůmyslovém muzeu v Brně! Čtyřiadvacátý ročník Designbloku, největší středoev
projít na článekPARKETY (VLYSY) Nejčastěji používané rozměry jsou 22*70*400-500 mm. Konstrukce parket je masivní nebo vícevrstvá. Nejčastěji se setkáme s evropskými dřevinami například dub, buk, jasan, javor nebo exotickými jako například merbau, teak, iroko. NA
projít na článekNa konci loňského roku nás ve věku 76 let opustil přítel Antonín Sklenář. Včelám se věnoval od dětství, byl zkušeným včelařem, ochotným vždy pomoci ostatním nejen radou. V základní organizaci se jako pokladník staral o naše hospodaření 45 let, včelaře z o
S příchodem jara se mění víc než jen vzhled přírody a počasí. Jaro sebou přináší očistu těla i duše, a někomu bohužel i nepříjemné jarní deprese. Přitom právě jaro, které sebou nese nový život a veselé barvy, by měli deprese zahánět. Nedejte se pohltit žá