Jazykové pobyty studentů - Anglie 2015

Naše škola realizuje projekt podpořený z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky (info zde). V rámci našeho projektu vycestuje 50 studentů a 5 profesorů na jazykově vzdělávací pobyt do Anglie, jeden profesor se zúčastní individuálního studijního pobytu a škola realizuje také Čtenářské dílny. 

projít na článek

VZHŮRU DO ANGLIE!

Po třech letech proticovidových opatření se znovu můžete těšit na poznávací zájezd do Anglie!

projít na článek

Firemní jazykové kurzy jsou i online

Jazykové vzdělávání zaměstnanců patří v posledních letech k nedílným součástem firemní kultury. Mezi jazyky stále hraje prim angličtina. Nejen firmy, které spolupracují se zahraničními firmami, ale i ty, které potřebují angličtinu ke každodenní komunikaci

projít na článek

Anglie Wells

Kuchyňský nábytek z dubového dřeva opatřený krycím ručním nátěrem, jehož jednoduché pojetí napovídá o širokých možnostech využití této linie, která koresponduje jak se stylovým tak s moderním pojetím interiéru. .fusion-gallery-6 .

projít na článek

Guyancourt 2015

Ve dnech 14. až 17. května tohoto roku navštívila delegace složená ze 14 žáků Základní školy v Rabasově ulici a šesti studentů Gymnázia Václava Beneše Třebízského francouzské město Guyancourt, které leží na jihozápadním okraji Paříže.

projít na článek

Plán akcí 2015

Letos je zatím naše účast jistá na následujících akcích: 25.4.2015 Pivní festival v restauraci U Gregorů Nymburk, zúčastní se 6 minipivovarů (www.ugregoru.cz) 1.5.2015 Velká Dobrá Kladno http://pivni.info/slavnosti/1069-velka-dobra-potreti.html 22.

projít na článek