JE TU LÉTO 2018!

Je tu léto a s ním nová deska Walda Gangu, na které najdete úplně nové hity jako Ryba, Na jednu noc, Léto! Pracovali jsme na ni usilovně, někdy až na pokraji sil a šílenství. Co na ni bude tak zajímavý a vlastně pro Walda Gang revoluční? Možná si vzpomínáte na náš zákaz vlastní tvorby z minulých let, to se ovšem s novou a mladou krví v kapele změnilo. To bysme ale nebyli my, abysme VÁS, naše ultrafans, pořádně nenapínali. Desku JE TU LÉTO! vydáme až 15. června! Budete ji mít jako první možnost zakoupit den poté na koncertě v Lokti na našem červeným stánku a samo na našem e-shopu. Tímhle to ale nekončí, v rukávu máme ještě nový brutální klipy to už ale zase příště. Je tu LÉTO, který si budete dlouho pamatovat! The post JE TU LÉTO 2018! appeared first on Waldagang.

projít na článek

Změna Otevírací doby na léto

přichází léto a s ním i letní otevírací doba: v období červen červenec srpen máme otevřeno do 15:00 3.7 7.7. dovolená V Případě potřeby volejte na uvedená čísla v kontaktech.The post Změna Otevírací doby na léto first appeared on Krby Kurka.

projít na článek

Kempy léto 2021

Už nyní se můžete hlásit na naše příměstské kempy na léto 2021. Přihlásit se můžete v sekci přihláška. Jako každý rok si můžete zvolit kterýkoliv termín během letních prázdnin. Po přihlášení Vám přijdou další potřebné informace ke kempu. Budeme se těšit.

projít na článek

Léto s Tojstoráky za podpory MS kraje

Letošní léto podpořil finančně Moravskoslezský kraj. Díky jejich dotaci tak můžeme na lezeckém táboře a hlavním stanovém táboře obohatit náš program o nové aktivity. Navíc se rodičové mohou těšit na překvapení. Projekt Léto s Tojstoráky je dotován z toh

projít na článek

Nová kolekce na jaro a léto 2023

V našem mountain shopu Enzian už můžete objevit nové kousky na jaro a léto pro rok 2023 značek Dynafit a Salewa. Článek Nová kolekce na jaro a léto 2023 se nejdříve objevil na ENZIAN.

projít na článek

Kunovské léto slaví již 30 let!

Vážení přátelé, příznivci kultury i folkloru, milé děti, Festival Kunovské Léto je za dveřmi. Jsme v tom až po uši, abychom dostáli prvotní myšlence, s níž festival v roce 1994 vznikal tedy iniciovat setkávání lidí se stejnými zájmy a sympatiemi a prezen

projít na článek