Je vždycky důvod se napít...

Správný alkoholik, nebo ten, kdo má s pitím alkoholu problém si vždy najde dobrý důvod, proč se napít: je oslava, je mi mizerně, je mi skvěle, venku je pěkně, venku je škaredě, dnes to nejde, ale od zítřka začnu (a takový zítřek nikdy nenastane) chci pokecat s chlapama a přece nebudu v hospodě sedět na sucho, pivo není alkohol, ostatní pijí a přece nemohu vybočovat, alkohol prospívá, k takovému jídlu se musím napít, oni mi pití nabídli, oni mi...

projít na článek

Vždycky někdo

The post Vždycky někdo first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

NTE 2000/6,3

Prodám tabulové nůžky NTE 2000/6,3 PLNĚ FUNKČNÍ , NALOŽENÍ V CENĚ ,důvod prodeje přechod na silnější.Opravdu dobrý stav . The post NTE 2000/6,3 appeared first on stroje-bazar.

projít na článek

Ochranná lišta nárazníku - Cena: 1.000 Kč

Prodám úplně novou nepoužitou ochrannou lištu zadního nárazníku pro Škoda Octavia 3 kombi. Pasuje i na sedan. Rok výroby 2016-2020.Kupovana přímo ve škodovce. Důvod prodeje - nevhodná koupě.

projít na článek

Laboratorní myš

Myš se vrátí z laboratoře do své klece a říká své kamarádce: Tak jsem si toho doktora Zookera pěkně vycvičila. Opravdu? No jasně, vždycky, když zmáčknu to tlačítko, tak mi přinese jídlo. The post Laboratorní myš first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

SUZUKI VZ 800 MARAUDER

Price:590002.majitel v ČR, důvod prodeje koupě silnější moto, brašny, opěrka s nosičem, padací rámy, dobrý stav The post SUZUKI VZ 800 MARAUDER first appeared on CC MOTO CZ.

projít na článek