Jede se zase vlakem!

Díky spolupráci s naším hlavním partnerem, Českými dráhami, máme rezervováno 30 lůžek v nočním vlaku z Prahy do Curychu. A k tomu příslib speciálních podmínek pro obě cesty vlakem. Pojede se opět po trase Praha–Sargans, kde se přesedá na vlak do Landquartu a poté pokračuje už přímo do Davosu. Tam jsme na švýcarskou vteřinu přesně v 8:50. Takže nás čeká plnohodnotný lyžařský den! Přečtěte si, kolik času vám reálně ušetří jízda vlakem do Švýcarska: www.snow.cz/clanek/4409 The post Jede se zase vlakem! appeared first on SNOWfest.

projít na článek

K. J. Erben: Zlatý kolovrat

IOkolo lesa pole ln,hoj jede, jede zlesa pn,na vranm bujnm jede koni,vesele podkoviky zvon,jede sm asm. A ped chalupou skon The post K. J. Erben: Zlatý kolovrat appeared first on Uč se česky.

projít na článek

Vlakem na Barchan

I v letošním roce zajišťujeme ve spolupráci s Railway Capital dopravu vlakem na Barchan. Přijďte se svézt našimi útulnými výletními vozy, které povede motorový vůz řady 810. Těšíme se na Vás! Zvláštní jízdní řád vlaku na trati Jemnice - M. Budějovice 18.

projít na článek

Tipy na motoakce: srazy i super závody, u Hradce si to veterány rozdají s vlakem

Jarní počasí láká na auto-moto výstavy, srazy i závody. Uskuteční se například Autosalon v Lounech, srazy veteránů i různých značek, závody moderních aut i veteránů do vrchu nebo s vlakem a motorkářské spanilé jízdy i soutěže. Kam se můžete od pátku 17. k

projít na článek

Rozšíření linky 432 Plánice Plzeň

spoj č. 16 nově jede přes Partoltice a Radochovy od 3. 9. Zdroj

projít na článek

Novoroční vlak na Jemnické dráze

Na 1. ledna vyjedeme s naším Výletním vlakem - bufetový i vyhlídkový vůz. Možnost koupě kalendářů, pohlednic atd. A něco tekutého na zahřátí pro děti i dospělé také bude. Přijďte se s námi svézt :-) Více zde: https://www.svd-jz

projít na článek