Jeden svět Havlíčkův Brod

Již několik let dobrovolně spoluorganizuji festival dokumentárních filmů Jeden svět Havlíčkův Brod. V rámci této události spravuji: Dramaturgickou část festivalu Produkci a moderování Kompletní PR a Media relations kampaň Content marketing (vymyšlení obsahu) Správa sociálních sítí (kompletní správa facebookového profilu, správa Instagram profilu) Vytváření a správa reklam v sociálních sítích a vyhledávačích Fotografické služby The post Jeden svět Havlíčkův Brod first appeared on centralcommunications.cz.

projít na článek

Filmové OKO

Filmové OKO je filmový projekt v rámci Klubu Oko Havlíčkův Brod. V rámci tohoto projektu spravuji: Kompletní dramaturgii Produkci a moderování Kompletní PR a Media relations kampaň Web a IT (nákup domény, instalace redakčního systému WordPress, správa) I

projít na článek

4 různý pohledy na svět

Představujeme vám první pohlednice Číča v kleci, kterým jsme daly jméno 4 různý pohledy na svět. 4 různý pohledy na svět pošleme všem a úplně všude. A taky si je s sebou budeme brát na cesty a budeme je posílat zase zpátky. Doufáme, že si je budete brát

projít na článek

Qipao - šaty, které okouzlily celý svět

Tradiční čínské šaty - qipao, si podmanily celý svět. Jaký je příběh těchto šatů a jak vypadají dnešní moderní varianty, se dozvíte v tomto článku. The post Qipao - šaty, které okouzlily celý svět first appeared on ZEMĚ DRAKA.

projít na článek

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! The post Ahoj svet! appeared first on EMA2.

projít na článek

Svět bezpečnosti

Aktuální dění nejen ze světa, ale i z domava, různé zajímavé články a odkazy můžete sledovat na našem blogu www.svetbezpecnosti.cz Příspěvek Svět bezpečnosti pochází z I.B.S.A. - czech, s.r.o.

projít na článek