Jedinečná kulturní událost v našem městě

Je nám ctí a potěšením být organizátory přehlídky mladých talentovaných souborů základních uměleckých škol tohoto regionu. Své dovednosti si navzájem předvedou dechové soubory z Třince, Frýdku-Místku a Frýdlantu nad Ostravicí. Naše Jazzobando se tímto připravuje do krajského kola celostátní soutěže, která proběhne v dubnu v Havířově. Budeme moc držet palce! Přijdte si poslechnout, litovat určitě nebudete.. The post Jedinečná kulturní událost v našem městě appeared first on ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA LEOŠE JANÁČKA.

projít na článek

Hlavní kulturní událost jazgymu se blíží!

Už jste to slyšeli? Náš pěvecký sbor pilně cvičí, aby vás potěšil svým zpěvem 19. 5. 2022 v 18.00 v kostele sv. Cyrila a Metoděje v Ostravě-Pustkovci.

projít na článek

Regionální kolo Soutěže v hlasitém čtení francouzských textů

Dne 23. 3. 2017 proběhla na naší škole výjimečná událost v podobě další milé návštěvy kulturní atašé paní Florence Saint-Ygnan. Cílem její cesty bylo tentokrát vyhlášení vítěze krajského kola Soutěže v hlasitém čtení francouzských básní. Paní Saint-Ygnan

projít na článek

Událost na Facebooku

Vytvořili jsme pro Vás událost na Facebooku, v které naleznete nejčerstvější informace o letošním ročníku Seznamováku UP. Nezapoměňte sledovat! :)

projít na článek

Kulturní dům Lanškroun, Nádražní 335

V rámci stavby ,,Kulturní dům Lanškroun, Nádražní 335, realizujeme kanalizační stoky, kanalizační přípojky, dešťovou kanalizaci a vodovodní přípojku. Příspěvek Kulturní dům Lanškroun, Nádražní 335 pochází z AVJ-STAVBY s.r.o.

projít na článek

Odvodnění hřbitova ve Starém Městě

Na základě výběrového řízení realizuje ve Starém Městě u Moravské Třebové stavební práce ,,Odvodnění hřbitova ve Starém Městě. Předmětem zakázky je výstavba záchytné drenáže spodní vody. Drenáž v celkové délce 165 m bude vedena vně vlastního pohřebiště mi

projít na článek