Jedle obrovská - Abies grandis SAZENICE VYPRODÁNO

JEDLE OBROVSKÁ Abies grandis Dřevina - jehličnatá Sazenice zakořeněná v nádobě Popis:e Vysoký jehličnan s rovným válcovitým kmenem, temně zelené jehlice jsou na konci tupě zaoblené, vzpřímeně rostoucí válcovité šišky dorůstají délky až 30 cm. Výška: jako solitéra dosahuje v dospělosti až 60 m Mrazuvzdornost: plně mrazuvzdorná dřevina Pěstování: Upřednostňuje polostinné až stinné stanoviště a vlhčí půdu bohatou na živiny.

projít na článek

Jedle bělokorá - Abies alba SAZENICE VYPRODÁNO

JEDLE BĚLOKORÁ Abies alba Dřevina - jehličnatá Sazenice zakořeněná v nádobě Popis: Vysoký jehličnan s rovným válcovitým kmenem, jehlice jsou dlouhé až 4 cm temně zelené barvy, 20 cm dlouhé šišky rostou vzpřímeně. Výška: jako solitéra dosahuje v dospělost

projít na článek

Jedle kavkazská - Abies nordmanniana SAZENICE

JEDLE KAVKAZSKÁ Abies nordmanniana Dřevina - jehličnatá Sazenice zakořeněná v nádobě z výsevu Popis:e Vysoký jehličnan s velmi hustými větvemi, tmavě zelené jehlice jsou dlouhé až 3 cm a obrůstají větve i z horní strany, vzpřímeně rostoucí válcovité šišk

projít na článek

Maliník žlutoplodý SAZENICE - VYPRODÁNO

MALINÍK ŽLUTOPLODÝ Ovocný keř Prostokořenné sazenice Popis: 2x plodící maliník, chuťově je velmi podobný červeným malinám. Plodí od poloviny léta do zámrazu.

projít na článek

Vinná réva skleníková SAZENICE VYPRODÁNO

VINNÁ RÉVA SKLeNÍKOVÁ Dřevina - užitková Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená

projít na článek

Len žlutý - Linum flavum SAZENICE VYPRODÁNO

LEN ŽLUTÝ Linum flavum Trvalka - skalnička Sazenice zakořeněná v nádobě vegetativně množená Popis: Trsnatá trvalka s dřevnatějícím oddenkem, kvete sytě žlutými úbory. Doba květu: VI. - IX. Výška: 30 - 40 cm Mrazuvdornost: plně mrazuvzdorná Pěstování:

projít na článek