Jedno další vítězství a dvě druhá místa

Tylovičtí hasiči v pátek 5. července obhájili loňské prvenství na Horní Bečvě. Po roce jsme opět obdrželi vítěznou trofej - ručně vyřezávané sousoší Cyrila a Metoděje. Ve velké konkurenci se nám podařilo s časem 15:61 zvítězit. Byly to nervy až do samotného závěru, jelikož příjížděly další družstva a náš dosažený čas nebyl zrovna takový, že by s jistotou zajistil první příčku. S napětím jsme sledovali každý další pokus a tiše doufali. Podařilo se! O týden později jsme zavítali na noční soutěž do Vidče, na tzv. videčskou vlnu, kde se poslední úsek tratě zvedá a závodníci musí zdolat prudký kopec. Po vytrvalém dešti byl však hodně promáčený, což se projevilo na výsledných časech. My jsme zaběhli za 19:35 a udrželi si tak pěknou druhou příčku. Porazila nás jen Veselá, jako ostatně i minulý rok :) O den později, 13. července, jsme změřili své síly ve Veselé, kde jsme si na trati mírně do kopce vyběhli osobní rekord 15:16. V zápětí však nastoupilo domácí družstvo a překonalo nás s moc hezkým časem pod hranicí 15 vteřin. Takže opět druzí a opět za první Veselou.   Stanislav Gajdůšek Jan Solanský s vítěznou trofejí Cyrila a Metoděje.

projít na článek

Sedmé vítězství Honzy Kopeckého na Šumavě

Druhý letošní start v barvách dealerského Agrotec Škoda Rally Teamu proměnila posádka Jan Kopecký – Jan Hloušek s vozem Škoda Fabia Rally2 evo ve vítězství na Rallye Šumava Klatovy.

projít na článek

Hirt bude obhajovat vítězství na Kolem Ománu. Debut čeká sprintera Merliera

Tým Soudal Quick-Step oznámil nominaci na etapový závod Kolem Ománu a mezi vybranými závodníky nechybí obhájce vítězství Jan Hirt. Český vrchař by měl být lídrem silné sestavy. Poprvé se v dresu týmu představí belgický mistr Tim Merlier.

projít na článek

Bellingham opět zářil a španělská média mu přisuzují vítězství v anketě Zlatý míč

Letos Zlatý míč anglickému útočníkovi necinkne, ale v příštím ročníku prestižní ankety španělská média přisuzují vítězství Jude Bellinghamovi. Talent, jakým se projevuje už od dob svého působení v Dortmundu, se rodí jednou za desetiletí. Přechod do Realu

projít na článek

Fotbal - turnaj středních škol 2023

Vítězství mužstva SOŠ stavební Karlovy Vary v krajském kole fotbalového turnaje SŠ. Po vítězství našich žáků v okresním kole zvítězilo dokonce naše mužstvo v kole krajském. Ve finále porazilo 2:1 silný tým ISŠTE Sokolov a postoupilo do celostátní kvalifi

projít na článek

Volná místa: Kuchař/kuchařka

Sdílíme nabídku volného pracovního místa ve věznici Rapotice.

projít na článek