Rajská omáčka je klasické české jídlo a její příprava může být opravdu jednoduchá. Není jediného Čecha, který by tuto omáčku neznal. Již z dětství máme tuto charakteristicky zbarvenou a chuťově jedinečnou omáčku spojenou s našimi babičkami, maminkami, školkou, školou či firemní jídelnou. Modifikací rajské omáčky je nepřeberné množství. Každá domácnost má svůj originální recept na výbornou rajskou omáčku, který se předává z generace na generaci.
Pod spojením rajská omáčka si určitě každý z nás představí úplně něco jiného. Někdo si hned vybaví tu červenou omáčku ze školní jídelny, které se leckdy jen rajská omáčka říkalo, někdo si připomene tu úžasnou voňavou rajskou od babičky. Představy jsou růz
projít na článekRajská polévka je na přípravu velmi rychlá a v oblibě ji mají hlavně děti. Dají se do ní vkládat různé vložky nebo zavářky.
projít na článekVýborný recept na rajskou polévku, kterou milují hlavně děti. Polévka je grunt a u této to platí dvojnásob.
projít na článekMasové koule s Basmati a rajskou omáčkou Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily si celý svět. Velmi oblíbené ve Státech, ale také ve Skandinávii. Asi tušíte proč, že? Naše koule z hovězího p
projít na článekKlasický recept na šunkofleky od šéfa Pohlreicha nečekejte. Recept, který je níže uveden, je jiný, netradiční, ale přesto jednoduchý. Je jen na vás, zda jej vyzkoušíte. Dle použitých ingrediencí bude výsledný pokrm zcela jistě degustačním zážitkem.
projít na článek